Spar 20% på alt

Min personlige favorit blandt Kählers AW17 nyheder

Jeg elsker Kähler og de er de færreste faste læsere herinde eller følgere på Instagram nok i tvivl om. Vi har sådan en slangs årelangt forhold, hvor man hele tiden bliver overrasket positivt over, hvad den anden har at byde på. Jeg samler på en del af serierne, ikke fordi det er Kähler – men fordi det er min smag. Jeg elsker de rene, hvide linjer og bløde former. De formår at skabe et nordisk, rent og imødekommende udtryk. Jeg samler blandt andet på den smukke Urbania serie. De hvide keramik huse danner en mindre landsby i vores stue og snart kommer to nye til.
Da jeg så det lille Brooklyn inspirerede pakhus tænkte jeg, at det var rart med et mindre hus med afrundede detaljer. Huset er en mindre udgave af det høje pakhus, der kom sidste efterår og lige pludselig kan jeg se, at det passer meget bedre ind i samlingen. Det har stået lidt udenfor – men nu ligner det en ny tendens.
Jeg blev meget overrasket over det andet hus og jeg var solgt på et splitsekund. Den runde cylinder bygning fangede min opmærksomhed ved første øjekast. Jeg er helt vild med det nye og anderledes lyshus, der absolut skal pynte herhjemme og bringe varme og hygge hele efteråret og vinteren. Jeg glæder mig allerede til de kommer i butikkerne omkring uge 38.
k__hler_urbania_lyshus_pakhus_lille_imageBilleder: Kähler Design

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på alt