Nye aber fra Kay Bojesen

L E T T E R B O A R D

For et par uger siden fik jeg denne fantastiske tavle med bogstaver som en tidlig fødselsdagsgave fra min søde veninde Anne, en aften jeg besøgte hende til hyggesnak og slik. Anne har webshoppen Designdreams.dk og hun ved altid præcis hvad jeg kan lide! Jeg har ikke tal på hvor mange forskellige citater og budskaber tavlen allerede har formidlet eller for den sags skyld, hvor mange billeder jeg allerede har taget af den. Ikke nok med jeg har fået denne lækre tavle, så har jeg nemlig købt mig selv et nyt systemkamera og sådan et har jeg ønsket mig i en evighed. Det har motiveret mig til at fotografere hver eneste dag lyset har tilladt det og det er så dejligt atter at føle sig inspireret. Inspirationen hænger nemlig sammen med denne tavle. Sidst var der en, der sagde til mig: “Du er sådan en rigtig citat type” og ja det er jeg. Jeg elsker at finde sayings på google og Pinterest, der kan inspirere mig og rammer en følelsesmæssig tilstand i mit liv eller hos nogen jeg holder af. Det kan både virke motiverende, øge min positivitet eller virke som trøst/forståelse hvis jeg føler behov for det. Man kan nærmest altid finde et budskab der rammer plet og det er og bliver jeg fan af.
Tavlen kan bruges til at formidle disse herhjemme, som nedtælling til en bestemt dato/begivenhed, til opskrifter i køkkenet eller til små søde og hyggelige kærlighedserklæringer til hinanden ♥ Se nogle af de ting jeg har skrevet på tavlen her.
dsc00023-2 dsc00025 dsc00040 dsc00043 dsc00052 dsc00054 dsc00060 dsc00081
Selv er jeg vild med denne “autumn” udgave og netop nu, er det den der pryder tavlen. Jeg må indrømme, efter denne grå og knap så skønne sommer, så ser jeg frem til efteråret og alt det byder på. Jeg delte et billede af tavlen i går på Instagram og flere af jer søde følgere var enige. Det er tid til sweatre, lækre støvler, kulørte blade og indendørs hygge med varm kakao og levende lys. Siden vi har fået Enzo har jeg elsket efteråret og al den hygge det bringer med sig, før startede min vinterdepression altid i takt med august lakkede mod enden – men sådan er det heldigvis ikke længere. Jeg elsker at se årstiderne skifte og de sidste 8 måneder har føltes som en lang årstid uden frost og kulde, og uden sommervarme og solskin. I hvert fald ikke i de mængder det burde have været! Derfor er det så livsbekræftende at se træerne smide sine blade og aftenerne blive mørkere igen. Jeg er i hvert fald begyndt at shoppe til efterårs/vintergarderoben og har udset mig et par lækre støvler. Jeg glæder mig til vores rejse til New York nærmer sig og ikke mindst til julen. Åh den søde juletid.

Du kan købe tavlen fra Monograph lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye aber fra Kay Bojesen