This is my home

Nye aber fra Kay Bojesen

Det er snart efterår og før vi ser os om, så begynder bladene at skifte farve. Det betyder vi går en tid i møde med nyheder over alt. På arbejde modtager vi netop nu de skønneste efterårs/vinter kollektioner fra alle vores leverandører. Jeg elsker den her tid på året, ligesom perioden efter jul. Det er så spændende med messer, og alle de nye farver og designs der florerer på de sociale medier. En af de nyheder som overraskede mig mest var udvidelsen af abefamilien fra Kay Bojesen. De nye aber er fremstillet i henholdsvis eg/ahorn og røget eg/eg. Personligt glæder jeg mig til at se dem, for jeg synes de er svære at vurdere ud fra billederne der lige nu er offentliggjort.
Ud fra dem synes jeg klart originalen er klart finest, men jeg har noget med røget egetræ og derfor glæder jeg mig særligt til at se denne. Mon det bliver til årets julegaveønsker?
abe-lille-eg-ahorn-kay-bojesen-460x460-5abe-lille-eg-ahorn-kay-bojesen-460x460-4
Aberne er ikke den enesten nyhed. Der kommer blandt andet to biler og en nissemor, der matcher julemanden. Desuden kommer der nye billeder til samlingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is my home