SPAR 20% HOS BOLIGNYT

What would you wish for, if you had one chance?

Jeg lovede jer en opfølgning på bryllupsgaverne til min bedste veninde og hendes mand, når de var modtaget i dette indlæg. Det skal i selvfølgelig ikke snydes for. Lad mig starte med at skrive, at det uden tvivl er den bedste fest jeg nogensinde har været med til. Alt var så gennemført og perfekt, uden at være fornemt og for meget. Det var præcis som det skønne brudepar er – hyggelige, afslappede og sjove. Sjældent har jeg grint så meget. Når det så er sagt, så lad os vende tilbage til overskriften og alt det her indlæg i bund og grund skulle handle om.
Jeg valgte at give Mia en meget personlig gave, efter jeg havde hjulpet hende i kjolen og før afgangen til kirken. En gave med kæmpe stor betydning og fuld af minder fra et langt venskab, samtidig med den er et symbol på ønsker og håb i fremtiden. Til festen blev vi spurgt hvor længe vi har været veninder op til flere gange, men det sjove er, at ingen af os kan huske vi ikke har været det. Det hele er blevet opbygget så naturligt og det kunne på ingen måder være anderledes.
Mia og jeg har fødselsdag med to dages mellemrum og da vi for meget snart otte år siden fyldte 18 år, havde vi en aftale som ingen andre kendte til. Vi havde nemlig planlagt vores første tatoveringer skulle laves ganske få dage efter, nu hvor vi var voksne og ingen længere kunne bestemme hvad vi måtte og hvad der var okay. Vi holdte hinanden i hånden, vi grinede og vi fik så meget skæld ud til håndbold af vores træner, fordi vi ikke kunne være med. Og af min mor! Det er så vildt at tænke på, at det allerede er så mange år siden. Men av det er heller ikke sjovt at erkende, at man på den tid er blevet otte år ældre og nu fylder vi altså 26 år om ganske kort tid. 37789_1549803509977_3023151_nFor præcis syv år siden blev dette billede taget på en ferie i Italien. Dengang storhittede B.o.B. og Hayley Williams med sangen “Airplanes” og det blev vores soundtrack for sommeren 2010. Der ligger så enormt mange gode, betydnings- og ikke mindst smertefulde følelser i den sang. Jeg tænker altid på Mia når jeg hører den og den er altid på min Spotify playliste, det har den været året rundt siden den sommer. Sangen minder mig om vores venskab på alle de bedst tænkelige måder. Den minder om at uanset hvor ondt ting kan gøre eller hvor meget man kan fortryde noget man gjorde eller sagde. Den minder om hvordan knuste hjerter altid har tendens til at heles og blive til ar. De ar der har gjort os til de individer vi er i dag. På trods af alt der er sket i de seneste syv år, så har vores venskab båret det. Vi behøver ingen daglig kontakt, for vi ved hvor den anden er og at det drejer sig om minutter før der er hul gennem til den anden, og alt bliver bragt tilbage i orden. Når jeg er glad er Mia min go-to person, det samme er hun når jeg er ked af det eller vred. Jeg ved jeg har hende, uanset hvad og hvornår. Vigtigst af alt, så ved jeg, at jeg altid kan være ærlig. Airplanes har nogle gode pointer, der får mig til at stoppe op og tænke. Jeg tænker på hvordan Mia havde handlet i en situation eller hvordan hun ville ønske for mig, at jeg tacklede den. Derfor har vi i dag fået lavet en veninde tatovering inspireret af den sang. Det var min gave til Mia. 20374460_1297204790390577_3514448354334781859_nJeg tror de fleste kender følelsen der opstår med et stjerneskud eller tankerne der følger med, når man ser et fly på himlen. Hvor er det på vej hen, hvad er destinationen eller hvem mon sidder deroppe. Vi kender nok alle det at ønske os noget inderligt eller følelsen af, at have behov for blot at få ét enkelt ønske opfyldt i et øjeblik.
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
Er temaet for tatoveringen, der nu og resten af mit liv skal minde mig om min bedste veninde. Hvis vi virkelig har brug for det, så må og kan vi forestille os at flyene blandt stjernerne på nattehimlen kan opfylde vores ønsker. Der er ikke noget galt i at ønske og håbe, vi behøver ikke tro på naturfænomenerne har magiske kræfter for hvert eneste menneske. Alligevel er der bare en særlig tryghed i det. Nu har vi begge vores egne stjerneskud og med dem kan vi altid ønske og finde vej gennem mørket. For når alt kommer til alt, så har vi hinanden og det er så vigtigt med sådan et venskab ♥

Det er ikke første gang jeg giver en tatovering i gave og det bliver bestemt heller ikke den sidste. Jeg håber også inderligt, at jeg en dag vil modtage en gave som denne, der vil vare for evigt. For hel ærlig, så synes jeg virkelig det er den bedste, mest personlige og tidløse gave man overhovedet kan give og få. Uanset hvad fremtiden bringer, så vil den altid fortælle en historie der på et tidspunkt i dit liv har betydet noget ganske særligt og været med til at gøre dig til den du er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% HOS BOLIGNYT