Størst af alt er kærlighed

SPAR 20% HOS BOLIGNYT

Det er sommer – i hvert fald på kalenderen. Vejret minder mere om en oktoberdag, men vi kan ikke være lige heldige hvert år. Én ting er i hvert fald helt sikkert og det er, at det er sidste gang nogensinde jeg holder en hel sommer i Danmark. Vi har super travlt på arbejde og jeg er sent hjemme hver eneste dag, hvilket egentlig er super fint. Men hvor kunne det dog være fantastisk at komme hjem og smide sig i havemøblerne og tænde op i grillen, frem for at kravle direkte under dynerne.

Mine søde venner hos Bolignyt vil gøre sommeren lidt sødere, derfor giver de 20% rabat på alle de skønne varer, enkle mærker er undtaget. Brug rabatkoden “sommer17”, så fratrækkes de 20% og koden gælder til midnat på søndag. spar-20-hos-www-bolignyt-dkbrug-koden_sommer17
Hos Bolignyt finder du alle de lækreste og mest populære mærker. Personligt er det dem jeg indretter med herhjemme og der står så mange af de lækre ting på min ønskeseddel når jeg i august fylder 26 år. Blandt andet kunne jeg godt bruge lidt nyt til min Hammershøi samling i form af en ny karaffel, en pakke ekstra glas og bestik Jeg ønsker mig altid noget til hjemmet og det er da kun lækkert når ens familie har mulighed for at gøre et kup – derfor er rabatkoden i hvert fald sendt i deres retning. Rigtig god shopping!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Størst af alt er kærlighed