Venskab, tid og moderne minimalisme

Et TV der passer smukt ind i det enkle nordiske hjem

Sponsoreret af Philips TV


Det kan være et mareridt at vælge TV synes jeg. Det der hænger i stuen herhjemme, er efterhånden fem år gammelt og alligevel har jeg næsten ikke kunne overskue tanken om at skulle skifte det ud, simpelthen fordi jeg synes et TV hurtigt bliver klodset i min meget enkle indretning. Det er så svært at stå i en elektronik forretning med 47 muligheder foran sig, i forskellige størrelser og faconer. Klappen går simpelthen ned og jeg kan slet ikke forestille mig det herhjemme. En hurtig konklusion, der ender med jeg bare skynder mig ud igen.
De seneste 10 dage har jeg haft fornøjelsen af at afprøve Philips helt nye og elegante OLED 4K TV med Ambilight. Efter at have haft glæde af det, kan jeg godt se at det er på tide med en udskiftning her i huset. Men jeg er ikke villig til at gå på kompromis i forhold til min enkle, nordiske stil. Da jeg kun havde TV’et på prøve ville jeg ikke hænge det op på væggen, hvilket jeg normalt altid ville prioritere for at skabe noget luft. Jo større TV, jo mere rum synes jeg også det kræver omkring sig. Derfor ville jeg uden tvivl vælge at hænge et TV som dette op på min lysegrå og meget rå væg. Modellen jeg har testet er et Philips 55” OLED 4K UHD Smart TV 55POS901F med den såkaldte Ambilight teknologi. Men hvad er det så præcis for noget? Se det er jeg blevet meget klogere på. Det er nemlig en virkelig lækker og smart funktion! Ambilight tager TV-oplevelser til et helt andet niveau. TV-skærmens sider lyser på væggen, så hele rummet fyldes med en særlig stemning og øjnene kan slappe af. Farverne følger skærmens farveskala på den mest cool måde jeg nogensinde har set.19748352_1276826209095102_3384350156104685264_nFarverne er klare og bliver levende på en virkelig fascinerende måde, samtidig med at skærmen virker større end den egentlig er når det er tændt. Det er en virkelig lækker måde at integrere et ellers stort elektronisk apparat i indretningen. Designet og levetid har været i fokus med materialevalget. Den smalle metalramme spiller virkelig godt sammen med den rå væg og giver noget kant. Det matcher tidens tendenser. TV’et er meget minimalistisk og personligt kunne jeg godt forestille mig, at det blev denne lækre model fra Philips der skal stå for underholdningen fremover. Derudover er lyden imponerende og jeg er kæmpe fan af, man ikke behøver en soundbar eller højttalere rundt omkring i stuen. TV’et har seks indbyggede højttalere og en suveræn subwoofer. En helt ideel og perfekt innovativ løsning, for en indretnings- og design orienteret pige som mig.
Et TV er og bliver jo nærmest helt uundværligt i stuen. Særligt når man som mig, elsker at se gode fodboldkampe, film, serier m.m. Selvfølgelig skal det ikke kun være pænt at se på, men også have nogle tekniske specifikationer så kvaliteten og oplevelsen bliver god. Det føler jeg virkelig man får med dette TV – det hele går hånd i hånd på den fineste vis.
dsc09772dsc09754 dsc0976419554970_1279021438875579_7123492111683734786_ndsc09739
Nu har jeg måtte tage afsked med det her super lækre TV. Desværre! For i stedet at vende tilbage til det kedelige 46″ der pryder stuen normalt. Jeg har i hvert fald indset nu, at der findes TV som er langt flottere og rent faktisk passer ind herhjemme, men som samtidig har nogle lækre specifikationer der gør oplevelsen unik.

3 kommentarer

 • Et tv, der ser smukt ud, det er et sjældent syn:-)
  Måske skulle jeg overveje at få et TV igen:-)
  Tak for inspirationen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle undvære et TV 😉 Men måske er det meget sundt at være foruden, men helt enig – dette er virkelig elegant! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare SÅ smukt det tv. SÅ gennemført.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venskab, tid og moderne minimalisme