Smukke covers fra Richmond&Finch + en rabatkode

Spar 20% hos DesignDreams

YES! Som overskriften så enkelt fortæller, så kan du lige nu spare hele 20% på alt hos min søde veninde Anne, der er indehaver af den skønne webshop Designdreams.dk – faktisk har jeg selv lige shoppet, for jeg kan ikke lade være. Det er bare typisk mig! Jeg har både bestilt shampoo, makeup og nåh ja, så den her ultra lækre bogstavtavle fra Monograph. Jeg glæder mig så meget til at hente den ved Anne i løbet af næste uge. Nu skal jeg bare finde ud af hvad der skal stå på den.
Har du en god idé eller et favorit citat?

designdreamsTavlen er ikke den eneste lækre ting du har mulighed for at spare gode penge på. Jeg har samlet en masse af mine favoritter på denne kollage. Med koden Sommer, kan du til og med onsdag d. 5. juli spare 20% på hele shoppen, koden gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer. Jeg kan kun anbefale dig at smutte forbi og se det skønne udvalg af Menu, Normann Copenhagen, Louise Smærup, Meraki, Nicolas Vahé og mange, mange flere.

God shoppingfornøjelse!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke covers fra Richmond&Finch + en rabatkode