Gaveinspiration: Bryllup

Det har været en god weekend

Rent faktisk kunne jeg også have skrevet, at det har været en god uge. Dagene går simpelthen så ualmindelig stærkt for tiden og jeg ved slet ikke hvordan vi allerede er nået frem til juni. Halvdelen af året er snart gået og der venter stadig så mange gode ting forude. De seneste uger har vi haft ubeskrivelig travlt på arbejde og det fortsætter forhåbentlig. Heldigvis har vi det godt og sjovt sammen indbyrdes, så dagene går bare og om få timer starter en ny uge.
19059310_1256707401106983_1006816919254750255_n
Weekenden er gået utrolig stærkt. I fredags hyggede jeg med min søde svigerinde og niece, vi spiste hjemmelavet pizza og ordnede et par små projekter vi har sammen. Lørdag tilbragte vi størstedelen af i Tyskland. Vi var i Flens Arena for at se SGs sæsonens sidste håndboldkamp og spise lækker italiensk mad. Dagen i dag er blevet tilbragt i Bramming hos min bedste veninde. Hun skal snart giftes og der var en masse praktisk der skulle styr på. Jeg elsker at være kreativ og kunne hjælpe dem jeg holder af. Derfor har jeg bare nydt dagen i deres selskab. Da jeg kom hjem stod menuen på grillede burger og nu afslapning på sofaen. Jeg er begyndt at se en gammel sæson af Robinson på Viaplay. Ind i mellem når jeg har travlt eller føler mig presset i perioder, så elsker jeg at koble af med noget fuldstændig ligegyldigt TV der ikke kræver for meget koncentration. Når jeg har travlt, så er jeg heller ikke altid lige god til at opdatere jer herinde og dele min passion – særligt ikke billeder fra vores eget hjem. Det er noget jeg lover at arbejde med den næste tid og forhåbentlig kommer der endnu mere i kan læse henover sommeren. Men ønsker du at følge med i min hverdag, så følg endelig med på Instagram @homehappydk, hvor jeg dagligt deler glimt herfra ♥

2 kommentarer

 • Jeg synes bestemt også at dagene er gået alt for hurtigt. Jeg har det som det var i går, at jeg lå med tømmermænd efter nytårsfesten. Jeg er ret jaloux på at du så SGs sidste kamp…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Hahahaha. Det var sjovt skrevet, Stinna 😀
   Men ja jeg aner simpelthen ikke hvor året er blevet af – det giver slet ingen mening.

   Det var også en meget særlig oplevelse 🙂 Selvom vi nu havde håbet at skulle fejre mesterskabet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveinspiration: Bryllup