Sommerfornemmelser og et lille break fra hverdagen

8 cool lanterner til terrassen

Det er blevet sommer og forhåbentlig kan vi se frem til mange lune sommeraftener på terrassen. I går havde vi den årets første af den slags. Vi havde dejligt besøg af min svoger, svigerinde og niece til grill, hygge og Burhan G koncert. Vi sad ude til midnat og nød det i vores lounge. Det fik mig til at sukke efter en lanterne, vi har en super cool stor en fra Skargaarden og jeg har faktisk også bestilt nummer 5 fra denne collage, men den lader altså vente på sig. Begynder at blive en anelse utålmodig, da den har været undervejs siden 28. marts. Jeg har derfor fundet 7 andre virkelig lækre og forskellige lanterner, der kan forlænge aftenerne og sprede hygge i vores lille gårdhave hele sommeren.
skaermbillede-2017-06-03-kl-21-05-36
Find lanternerne lige her: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfornemmelser og et lille break fra hverdagen