Spar penge på lækkert design til boligen

VIND: Duck fra Architectmade

dsc09249
Du kan lige nu blive den heldige vinder af Architectmades Duck til værdi af 749 kroner. Præmien er sponsoreret af DesignMe.dk, som jeg tippede en masse skønne tilbud fra i dette indlæg i går. Anden er fremstillet i matolieret teaktræ og er virkelig elegant. Personligt er jeg så glad for denne, der pynter herhjemme. Mønsteret og linjerne i træet er så smukt og naturligt. Det er uden tvivl en af de flotteste træfigurer jeg overhovedet har i min samling.
Vil du vinde en and magen til min? Så skal du skynde dig forbi min Instagram @homehappydk, hvor konkurrencen forløber. Vinderen trækkes den 23. maj, så du kan sagtens nå at smide et lod eller to i puljen ♥

2 kommentarer

 • Tina KH

  Du har ret Trine, den er meget smukt skåret og fin vinkel dens årer er i:-)
  Jeg har desværre ikke en insta.
  Rigtig god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Jeg lover der snart kommer en konkurrence herinde, så du også har mulighed for at være med Tina 🙂
   Ha’ en dejlig weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på lækkert design til boligen