Det handler om at tage sig tid

Spar penge på lækkert design til boligen

Hej søde venner!
Jeg vil lige tippe jer om nogle rigtig gode tilbud, som jeg netop har spottet. Hos Designme er der samlet en hel masse fantastiske produkter i tilbudskategorien og flere af mine personlige favoritter er blandt andet nedsat. Der er gode penge at spare på tre af mine favoritlamper fra &Tradition, nemlig VP1, VP3 og Milk. Der er tilbud på Anne Linde hylderne, som vi bruger til natborde, de populære Block Table og søde træfigurer fra Architectmade. Vores varme plaid fra By Nord er ligeledes nedsat, side om side med en masse Hammershøi og øvrigt keramik fra Kähler. Der er virkelig mulighed for at foretaget et par gode køb og få stillet shoppinglysten, hvis du ligesom mig altid mangler noget lækkert til boligen. Jeg har samlet en kollage med nogle af mine favoritter.
skaermbillede-2017-05-15-kl-18-45-52Derudover vil jeg lige vise jer nogle billeder af, hvordan et par af de skønne designs ser ud hjemme hos mig.  dsc09302 dsc09306 dsc09249 dsc09376

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om at tage sig tid