Elegante nordiske paper globes

Tohundrede dage

Er ingen tid. Ej det lyder lidt som en Medina sang. Men det er jo ikke engang løgn. For 83 dage siden klikkede vi køb til vores SAS billetter fra Kastrup til Newark og nu er de altså gået eller rettere sagt, dagene er fløjet afsted. Allerede første gang vi skulle til New York ønskede vi faktisk, at det havde været til juletid. Men dengang kunne vi altså ikke vente længere og det skulle bare være nu og her. I december har jeg ikke tal på hvor mange gange vi så “Home Alone: Lost in New York” og vi kommer med garanti også til at se den henover sommeren og efteråret. Nu går alle vores drømme nemlig i opfyldelse og vi flyver til “Byen der aldrig sover” for at opleve de millioner af lys, USAs største juletræ foran Rockefeller Center, alle de fantastiske vinduer langs Fifth Avenue og for at købe en masse julegaver til os selv, hinanden og dem vi holder af ♥18342825_1228841643893559_6297755708778177216_nJeg har ikke ord for hvor meget jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at planlægge oplevelser, til at skrive ønskelister, shoppe og så håber jeg selvfølgelig, at vi kan være heldige at ramme mindst én NBA kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center. Mest af alt glæder jeg mig til et gensyn med byen der stjal mit hjerte endnu engang sammen med min kæreste og allerbedste ven ♥ Jeg tæller dage, timer og minutter til vi kan flyve afsted sammen på nye eventyr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegante nordiske paper globes