Det handler om at gøre noget godt for sig selv

Elegante nordiske paper globes

img_9352-2
Hej søde læsere. Jeg tænkte lige at dele et lille tip med jer. Jeg har nemlig kastet al min kærlighed over noget egentlig ganske simpelt og faktisk rimelig billigt for en gangs skyld.. Nemlig disse smukke, nordiske ophæng fra Fabelab. Ophængene er foldet i papir og udstyret med enkle trækugler. Det er helt perfekte på en blomstrende forårs gren i stuen eller for eksempel som en uro på børneværelset. Egentlig er de så enkle, men for søren hvor er de altså bare elegante!
Det var det første jeg spottede på arbejde i går, da jeg kiggede på nyhederne fra netop Fabelab. Jeg måtte derfor straks i gang med at fotografere. De fine Paper Globes sælges i en smuk gaveæske med tre styks, denne er i farven blush men fås altså også i en blå/grå udgave. Jeg er vild med dem og må helt sikkert have sådan en æske med hjem. img_9349-2 img_9348-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det handler om at gøre noget godt for sig selv