Gaveinspiration: Mors dag 2017

Det handler om at gøre noget godt for sig selv

Personligt indlæg

I takt med min hverdag bliver mere og mere almindelig, så kommer jeg også tættere på mig selv. Jeg er begyndt at lægge mærke til hvad jeg føler, tænker og oplever i forskellige situationer på en måde, som jeg i mange år havde glemt. I rigtig mange måneder så jeg ingenting når jeg kiggede i spejlet. Mine indre dæmoner fjernede mig simpelthen, alt det jeg ikke holdte af længere og alt det jeg ikke kendte, som om jeg ikke eksisterede.
Jeg kan huske hvordan jeg flere gange i ugen sneg mig ind i fitness med headset på og høj musik, så jeg kunne undgå nogen form for kontakt med omverdenen, i min inderlige kamp for at være helt usynlig for alle i verden. Jeg gik ind i centeret og tog trappen op, hvorefter jeg drejede til venstre. Her ventede et tvunget hold med otte mennesker hver onsdag, jeg gemte mig i hjørnet hvor ingen behøvede se på mig og sagde aldrig noget. Jeg havde det så skidt dengang, at jeg knap kunne fremstamme mit navn hvis nogen spurgte. Det er fortid nu – heldigvis.
I fredags gjorde jeg noget helt nyt. Jeg gik ind i selv samme bygning, tog trappen op, men drejede denne gang til højre. Bag den lilla dør gemte sig et vidunderligt rum af velvære, velduftende lys og pleje produkter. En følelse af ro spredte sig straks i min krop, efter en meget, meget travl uge på arbejde. Jeg har løbet rundt og stresset mig selv, for at gøre det bedste jeg overhovedet kunne og da klokken slog 15:30 havde jeg weekend. En velfortjent en af slagsen – og derfor havde jeg også fortjent en særlig form for forkælelse. Jeg havde bestilt tid til mit livs første ansigtsbehandling hos Sundhed Syd her i Sønderborg. For mig var det så ekstremt symbolsk, hvor stor en udvikling jeg har gennemgået på de seneste 12 måneder. Her stod jeg, parat til at gøre noget godt for mig på eget initiativ og med mod til at lade et andet menneske komme helt tæt på mig. Jeg er så glad for jeg gjorde det!
Jeg fik den lækreste ansigtsbehandling af den dygtigste kosmetolog med lækre Nimue produkter og frugtsyre. Jeg følte mig fantastisk godt behandlet fra start til slut, hvilket har givet mig mod på og lyst til at gøre endnu mere af den slags for mig selv. Fremover vil jeg med stolthed træde indenfor hos Sundhed Syd og lade mig forkæle. Mit ansigt og hudtype blev grundigt undersøgt før behandlingen begyndte og Zana fortalte mig løbende hvad hun gjorde, hvilken effekt produkterne havde og hvad det betyder for netop min hud. Jeg blev virkelig inspireret til at ofre nogle flere penge på mig selv, for selvfølgelig har jeg også fortjent det. Jeg står glad op hver eneste dag og går på arbejde, jeg kommer hjem og sørger for det huslige, madlavning og tilbringer tid med mine tre drenge. Jeg får set vores familie og ikke mindst mine veninder. Det hele spiller bare for første gang meget længe og jeg sætter pris på hver evig eneste dag.

Det kan være de små glæder i hverdagen som at bruge en lækker ansigtscreme, tage et længere bad end du plejer eller tilbringe tid ude af huset med en god veninde, for at komme hjem med fornyet energi og glæde til Casper og de små. Præcis som han er god til at tage sig tid til at gøre hvad han kan lide, købe et par nye sko eller ses med en ven, for at komme herhjem med overskud til os i det der ellers kan blive en kedelig og triviel hverdag. Jeg fik et starter kit med de fantastiske Nimue produkter med hjem. Jeg har brugt dem siden og føler mig ærligt talt som et nyt og bedre menneske. Det er så lækkert med lidt hverdags forkælelse og jeg skal helt sikkert have købt både dag-, nat- og solcreme i større versioner næste gang jeg kommer derud. Hvad min næste behandling skal være ved jeg endnu ikke, dog kan jeg med garanti sige at det bliver meget snart. Det er virkelig anbefalelsesværdigt at rive en time ud af en travl hverdag og glemme alt for et øjeblik, for i stedet bare at nyde nuet og mærke dig selv. Min krop blev fyldt med ny energi og jeg kunne gå på weekend med det største smil på læben.
18268400_1224757970968593_1746433743829932274_n 18301800_1224757967635260_1950577831479037369_n
Det kan dog også handle om at gøre noget for en du holder af. Går du stadig og søger efter den perfekte mors dags gave, så kan du overveje en oplevelsesgave. Mon ikke din mor vil sætte pris på en skøn massage, en fin sommer pedicure eller at få rettet bryn? Det er jeg næsten helt sikker på. Du kan også kigge ud forbi Sundhed Syd, hvis du bor her i området og lade dig inspirere af de mange spændende produkter. Det er i hvert fald ikke for sent.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gaveinspiration: Mors dag 2017