DIY: En væg med struktur

Gaveinspiration: Mors dag 2017

Hej venner ♥
Måske sidder du ligesom mig og prøver at finde frem til den rette gave at give på søndag til mors dag. Jeg fik faktisk helt sved på panden, for jeg plejer aldrig at være ude i sidste øjeblik – men vi har de seneste uger haft så ubeskrivelig travlt på arbejde at jeg slet ikke har haft tid for at nå ned i byen, men jeg skal nok nå det. Ingen tvivl om det. Ellers kan man jo altid shoppe på nettet og heldigvis for det. Gaven til mors dag er en underlig størrelse, for selve værdien bliver slået af betydningen. Det handler altså ikke om hvilket beløb der bruges, men om meningen og tankerne bag. Blomster og chokolade er et sikkert hit, men glæden ved disse varer ikke ved så længe. Jeg vil gerne give min mor noget særligt, noget som bringer glæde og får hende til at tænke tilbage, men jeg synes godt nok min kreativitet er sat på prøve. Jeg har derfor samlet 10 gode bud på mors dags gaver der holder i årevis.
mors-dag-2017
Mor Bjørn fra Lucie Kaas • Retap drikkeflaske (læs mere om dem her) • Konges Sløjd Shoppingbag Håndcreme fra Milk • Cam Cam toilettaskePlaid fra Manostiles • Follow Me lampe fra Marset • Et Contrast krus fra Royal Copenhagen i hendes yndlingsfarve • Kay Bojesen spurvepar • Kählers specialudgave af Omaggio vasen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: En væg med struktur