M for mor - og for Moodings.

Spar 20% på alt – uden undtagelser

thumbnail_2
Jeps – som overskift og billede så fint fortæller, så kan du spare 20% på alt hos Designme til og med søndag klokken 23:59. Når Designme siger på alt, så mener de det. Koden gælder alle de fantastiske mærker og også i forvejen nedsatte varer. Brug blot koden DESIGNME20 og gå på opdagelse blandt alle de lækre nyheder fra Kähler, Ferm Living, LINDDNA, Muubs, Normann Copenhagen og mange, mange flere. Rigtig god shoppinglyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M for mor - og for Moodings.