Det du ser, er det du giver

M for mor – og for Moodings.

Jeg fortsætter lidt i gårsdagens tema, nemlig mors dag. Jeg har samlet 9 gaveidéer fra Moodings i forskellige prisklasser, som jeg personligt tænker min egen mor og svigermor ville elske ♥
Mors dag - Homehappy for Moodings
Den første er de populære, tidløse og virkelig fine Vertiplants. Jeg har valgt den hvide til collagen, men de fås altså også i både sort og lysegrå. Vægkrukkerne er super moderne og kan bruges til alt lige fra blomster til opbevaring af blade og strikketøj ved siden af sofaen. En anden rigtig smuk gave kunne være Menus Jewellery Box i sort med indbygget spejl er med sine runde former og lækre materialer en gave, som de fleste mødre vil kunne have glæde af i rigtig, rigtig mange år.
En god gaveidé kunne også være en lækker bodywash fra Meraki. Prisen er i den lave ende, men din mor vil med garanti føle sig forkælet og nyde duften hver gang hun tager et bad.
Den fjerde gaveidé er noget, som jeg faktisk lige har købt selv. Jeg er faldet for de smukke nye Breeze lanterner fra House Doctor, der kan bruges både ude og inde. Jeg har ikke modtaget den endnu, men når jeg gør – så vil jeg vise jer en masse billeder. Jeg tænker at den skal bruges indenfor, i hvert fald indtil det her “forårsvejr” begynder at opføre sig pænere.
En rigtig god gave kunne også være et krus med et bogstav på. Design Letters krus er super lækre, størrelsen er god og de kan bruges både til varme og kolde drikke, små urtepotteskjulere, tandkrus eller opbevaring af makeup-børster. Vælg et krus med et M på, et M for mor eller for eksempel din mors forbogstav.
For at vende tilbage til velvære temaet, så se lige den her lækre kimono/badekåbe fra Ferm Living. Jeg synes den er ovenud fin og jeg ville selv nyde at svøbe den omkring mig en rolig weekendmorgen. Giv hende den eventuelt med et lille velduftende lys fra Meraki, der kan skabe spa fornemmelse på selv det kedeligste badeværelse.
Min mor ville elske puder til sofaen – men det fik hun sidste år, så jeg må vist være kreativ og finde på noget andet i år. Heldigvis har jeg et par gode idéer i ærmet. Jeg synes Quilt Cushions fra Ferm Living er såååå smukke og nu må jeg altså snart have købt mig min egen. Sidst men ikke mindst er en vase også altid en god gave til mødre, bedstemødre, søstre og veninder. Hvilken pige elsker ikke blomster? Jeg synes Louise Roes klare Jewel glasvase er og bliver noget af det allerfineste jeg har set. Vaserne fås i to størrelser og flere fine farver.


Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det du ser, er det du giver