Vores påske + et hyggeligt og indbydende påskebord

10 ting jeg ville købe hos DesignDreams + 20 % rabat

Mine søde venner hos DesignDreams fejrer foråret med 20 % rabat på hele shoppen. Til og med den 20. april giver de 20% rabat på alt (dog lige med undtagelse af i forvejen nedsatte varer), du skal blot skrive forårsfejring i rabatkodefeltet.
Jeg har udvalgt 10 (eller 12) designs som jeg super gerne ville have fingrene i, og som jeg må indrømme at være ret fristet til at købe. Der er direkte links til de forskellige produkter under collagen – vil du se hele det lækre sortiment og lade dig inspirere på egen hånd, så gå direkte til Design Dreams’ lækre webshop her.
skaermbillede-2017-04-17-kl-14-52-01

Carrie LED lampe fra Menu. Okay, den lampe har jeg fablet om siden jeg så den første gang i efteråret. Jeg tænker umiddelbart det må være et tegn på, at jeg snart bare skulle bestille den. En ting jeg har sukket efter endnu længere er skohylden fra Normann Copenhagen. Åh altså hvor ville den bare gøre vores entré 700 gange pænere. Vi har virkelig mange sko og de flyder over alt. Jeg kunne godt tænke mig et ekstra Block Table, ja jeg ved godt det er luksus – men det ville da være sindssyg lækkert hvis dette smukke rullebord også kunne stå på badeværelset eller i køkkenet, med nogle af mine favoritting på. Jeg har i forvejen to forskellige sæt PYTT sengetøj, men det er uden sammenligning det blødeste og lækreste nogensinde. Jeg ville elske et ekstra sæt, så vi havde flere at skifte mellem – men en ting vi virkelig mangler er et ekstra af deres fantastiske lagner. Jeg har også længe sukket efter de runde puffer fra Louise Smærup med lækre læderdetaljer. Jeg vil ligeledes gerne have, det her lyder underligt, men en god toiletbørste. Jeg er så træt af dem i plastic, der bare knækker konstant! Det er et nødvendigt, men i grunden super træls stykke interiør. Derfor ville det ikke gøre mig noget at have denne smukke Norm toiletbørste fra Menu. For at blive ved Menu, så står deres Wire Base også stadig på min ønskeseddel, jeg synes både olielampen og krukken er skønne. Se det blev jo faktisk lynhurtigt til 10 ting, men kunne jeg lige få lov til at vælge to ekstra designs så snuppede jeg gerne de nye serveringsbrætter fra Nicolas Vahé med i kurven sammen med dagcremen fra Meraki.


Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores påske + et hyggeligt og indbydende påskebord