Miljøvenlige og prisvindende drikkeflasker i glas

Det handler om kærlighed

.. Og når det så er sagt, så er jeg absolut ikke den romantiske type. Rent faktisk er jeg helt elendig til at huske mærkedage og se hinanden dybt i øjnene over en middag. Jeg har altid været mere drenget – for mig er det kærestehygge at tage på stadion til en god fodboldkamp eller bare spise popcorn under dynen mens vi ser basket. Heldigvis for mig, så har jeg mødt én der elsker mig for den jeg er og som deler den samme opfattelse og har de samme behov. For mig handler det ikke om lange, intense kærlighedserklæringer og et konstant behov for at være i kontakt med hinanden når vi er hver for sig, tværtimod.. Jeg synes det vigtigste er, at der aldrig hersker tvivl om kærligheden jeg føler og vi aldrig går sure i seng. Jeg behøver ikke have at vide hver dag, at Casper elsker mig – det er jeg ikke et eneste sekund i tvivl om og det har jeg aldrig været. Vi kan sagtens være uenige i hverdagen, tit endda. Men vi skændes aldrig og har aldrig været rigtig uvenner. Vi er hinandens bedste venner og ingen, absolut ingen, kan få mig til at grine og smile mere end han kan.
Grunden til dette indlæg er, at Casper og jeg i dag runder et skarpt hjørne. Vi kan nemlig fejre fem år som kærester, fem år som “forældre” til lille Enzo og fem år som bofæller. Jeps, vi startede vores forhold lige på og hårdt med en hundehvalp efter blot 9 dage og siden har vi boet under samme tag. Mit forhold til Casper har bekræftet mig i, at når ting er rigtige og ægte, så forsvinder al tvivl, bekymringer bliver manet til jorden og verden føles pludselig som et bedre sted. Jeg har været uheldig tidligere, været ude for grimme oplevelser og havde overbevist mig selv om, at der ikke fandtes en god fyr derude. Men mine tanker blev gjort til skamme. Så snart man stopper med at lede efter noget, man ikke ved hvad er, så opdager man ofte at det man drømte om hele tiden har været lige for næsen af en. Nu er der altså gået fem år.
c-t-5-a%cc%8arDe sidste fem år har været dejlige og Casper er fantastisk, for mig, hundene og vores familie. Så er det sagt. Jeg har det så afslappet med vores hverdag og liv sammen, at man næsten kunne tro det var løgn. Vi kender hinandens bedste, dårligste og svageste sider. Vi har vores eget interne sprog og ind i mellem er ord blot overflødige.
Vi har valgt ikke at bruge penge på symbolske gaver til hinanden, i stedet har vi bestilt en tur til New York. Jeps! Vi skal tilbage og jeg glæder mig mindst lige så meget som første gang. Vi rejser i november og jeg er sikker på, at det bliver vidunderligt. For mig handler det om at have noget at glæde sig til og jeg synes det er en fantastisk gave til hinanden. I aften skal vi på café, hvor vi skal have en stor burger med pommes og cola inden jeg smutter i Bayern-klubben for at se Champions League fodbold. For os er det opskriften på en perfekt Trine og Casper aften.
Det kan godt være jeg lyder som en frygtelig kæreste, men jeg har blot fundet mig til rette og kan være ærlig. Jeg mangler intet og jeg ønsker mig ikke et andet forhold. Jeg synes ikke der er grund til at tegne et billede af en anden virkelighed, når jeg er lykkelig hver dag jeg vågner op. Jeg har fået det bedste i Casper og ham slipper jeg ikke så let ♥

Casper, hvis du stadig læser med så langt, så håber jeg aldrig nogensinde du er i tvivl om hvor højt jeg elsker dig og hvor taknemmelig jeg er for hver eneste dag jeg har med dig, Enzo og Balou.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miljøvenlige og prisvindende drikkeflasker i glas