Amerikanske snacks og lækkerier: Munchbox

Miljøvenlige og prisvindende drikkeflasker i glas

dsc08516
Jeg kan nævne utallige grunde til at skifte din drikkeflaske i plastik ud med et bæredygtig alternativ, nemlig en Retap glasflaske. Jeg stiftede bekendtskab med de lækre flasker, da jeg i oktober begyndte at arbejde hos Parcellet. Der er vist ingen hemmelighed når jeg siger, at disse flasker er virkelig populære. Hvis du bekymrer dig om sundhed og miljøet, så skal du læse med – hvis du (præcis som jeg selv) ikke tænker synderligt meget over det og altid har en plastikflaske på dig, så synes jeg også du skal læse med og høre mine erfaringer. Herhjemme er plastik nemlig blevet skiftet ud med glas.

Lad mig starte med nogle af de gode grunde til at skifte til en drikkeflaske i glas. Retap flaskerne er skabt for at kunne genanvendes utallige gange, derfor kan de nemt rengøres. De tåler at komme i opvaskemaskinen og er designet uden kanter, hvor bakterier ellers ofte vil gemme sig. Med kemi i tankerne, er glas derfor klart det bedste valg. Flere undersøgelser har vist, at postevand fra hanen er det reneste vand vi overhovedet kan komme i nærheden af. Derfor er der ingen grund til at investere i plastikvand, når vi er så privilegerede at have rindende vand i hanen, der både er billigere og mere miljøvenligt. Nu tænker du garanteret, at det må være upraktisk og usikkert med en glasflaske, men der tager du fejl. Låget er af TPE plastik, der ikke indeholder bisphenol A og er således ikke sundhedsskadeligt. Flaskerne er fremstillet i borsilikat glas, et kraftigt materiale hvor bor bindes til glaskrystaller, hvilket gør glasset holdbart og forstærket, på en måde hvor det nærmest ikke er muligt at ødelægge. Skulle uheldet være ude, så fortvivl ikke.
Med en Retap flaske er du nemlig sikret livslang garanti.
dsc07231dsc08492
Flaskerne fås i tre forskellige størrelser og med rigtig mange farver låg. Du vælger selv din favorit, der er noget for enhver smag og stil. Personligt har jeg kastet mig ud i farverne, da jeg synes det giver en forstærket lyst til at gribe flasken og tage en ordentlig slurk vand. Flaskerne er ligeledes en genial mulighed for at holde øje med dagens væskeindtag. Designet er moderne og matcher den enkle, nordiske indretningsstil der trender lige nu. Retap har vundet flere priser for designet og det enestående koncept – og jeg forstår det 100%, derfor er det nu helt slut med plastikflasker hjemme hos os.

Køb Retap drikkeflasker lige her.

dsc07228

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Amerikanske snacks og lækkerier: Munchbox