VIND: Dansk design til badeværelset

Amerikanske snacks og lækkerier: Munchbox

Hej venner! Det er fredag og for rigtig mange familier er det også blevet påskeferie. Derfor skal vi i dag snakke om noget helt nyt og anderledes – nemlig snacks, slik og lækkerier direkte leveret med posten. Flere af jer kender med garanti konceptet om diverse bokse, der bliver sendt månedligt og indeholder et hav af skønhedsprodukter til test og forkælelse. Ja selv hundene har prøvet en af disse bokse, med plejeprodukter, snacks og legesager engang. Men der er dukket en ny dreng op i klassen. Han går under navnet Munchbox og er uden tvivl min favorit.

Konceptet er det samme som skønhedsprodukterne. Hver måned sammensættes en Munchbox, med nye og udvalgte amerikanske snacks, der er svære eller helt umulige at få fingrene i herhjemme. Det er  et helt år siden vi kom hjem fra USA og jeg har virkelig en sød tand – eller rettere sagt, en mund fuld af søde tænder. Jeg har virkelig haft sådan en trang til et lille “gensyn” med USA og pludselig var det muligt i form af snacks. Hvor god en kombination er det ikke?
Mit første indtryk af Munchboxen var: wow! Et kulørt, spændende syn mødte mig og den sødeste duft spredte sig. Vi snakker altså ikke noget helse og øko her, vi snakker lækre, velsmagende snacks proppet med sukker. Præcis som det skal være. Boxen er en oplevelse der gemmer på spænding og fornøjelse. Vi sparer rigtig meget på de lækre sager og har derfor endnu ikke smagt på alle lækkerierne, men det tænker jeg da absolut weekenden og påsken er en ideel anledning til.

dsc08260 dsc08253dsc08269  Der findes ikke to ens Munchboxes. Det er derfor altid en overraskelse hvad du får og ingen kan nå at ødelægge spændingen ved at afsløre kassens indhold på blogs og de sociale medier, for din er helt sikkert ikke magen til.
Til nu har vi smagt chokoladebaren 3Musketeers, slikket Air Heads Bites med frugtsmag og Snyder’s Sweet & Salty Pretzel Pieces – hold nu fast – med smagen salted caramel. Kan det blive bedre da? Jeg elsker karamel og salt. Det er og bliver bare et match made in heaven. Desuden er pakken med Nutter Butter kiks på mystisk vis “forsvundet”. Casper er helt pjattet med peanut butter og vurderingen var meget positiv, fra en der ellers ikke er pjattet med søde sager. Faktisk var han super ærgerlig over, at der ikke var flere. Vi skal vist på jagt efter Nutter Butter, når vi i december skal til USA igen.

dsc08262dsc08281 dsc08280 dsc08278 dsc08261dsc08279 dsc08259
Jeg glæder mig helt vildt til at smage Rocky Road baren med mint – den har jeg virkelig høje forventninger til. Desuden ser jeg frem til de orange cupcakes og nogle af alle de små spændende ting der gemmer sig. Det hele ser så spændende ud, at det kan være svært at vælge et sted at starte.
Boxen koster 199,- og der er ingen binding. Du kan opsige abonnementet fra dag til dag, og altid genbestille en kasse når i får lyst. Hvilket jeg kan garantere, vil blive snart. Så skal din familie have en sjov og anderledes snack oplevelse i kan samles om og snakke om i mange dage, så kan jeg kun anbefale jer at bestille en Munchbox. Det kan du gøre lige her.

Rigtig god weekend og ferie – til de af jer der er så heldige ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Dansk design til badeværelset