Jeg drømmer om lækre designs og et pænt badeværelse

VIND: Dansk design til badeværelset

Hej venner! I skal selvfølgelig ikke snydes, hvis i endnu ikke har set denne lækre konkurrence jeg i går aftes startede på min Instagram @homehappydk. Jeg har endnu engang allieret mig med mine gode venner og faste samarbejdspartnere hos Bolignyt, som altid har lyst til at forkæle jer med lækkert interiør til boligen. Vi lod os sammen inspirere af mit seneste projekt, nemlig badeværelset. Tanken bag konkurrencen var, at jeg utvivlsomt er den eneste, der går rundt og drømmer om fornyelse af netop det rum. For hvem af os kunne ikke bruge en smule ekstra luksus i hverdagen?
Én af mine søde følgere bliver derfor den heldige vinder af en Vipp toiletbørste i hvid eller sort til værdi af 1.249 kroner. Vinderen vælger selv om det skal være den væghængte børste eller den til gulvet.
Du deltager i konkurrencen lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om lækre designs og et pænt badeværelse