Elegant påske med danske designs

Jeg drømmer om lækre designs og et pænt badeværelse

Der er så mange ting jeg ønsker mig og det værste er, at der hele tiden kommer nye ønsker til. Og så er det altså også et dilemma, at vi ikke rigtig har plads til alt det jeg godt kunne tænke mig. Mit seneste projekt herhjemme har været fornyelse af badeværelset og jeg vil selvfølgelig super gerne vise jer, hvad jeg har købt og vise hvordan jeg bruger tingene i indretningen. Men jeg synes stadig vi mangler de sidste småting før den lækre fornemmelse af velvære fylder rummet. Vi bor i et rækkehus, der ikke er vores eget og det bærer både køkken og bad præg af. Jeg ville forny begge dele, hvis jeg var 100% sikker på, at vi skulle bo her de næste 25 år. Men ingen ved hvad fremtiden bringer og derfor ville du umiddelbart virke som at smide penge ud af vinduet. Derfor må jeg forny mig på interiør-delen og få det bedste ud af det vi har. Jeg har været på jagt hos Designme, hvor jeg har fundet nogle designs som jeg ville elske!
Homehappy-Forny-Badeværelset-Interiør
Den første ting er By Nords Acorn bademåtte i farven Moon Rock, vi har haft svært ved at finde den rette måtte – men denne er både smuk og rå i sit udtryk. Mit andet ønske er et nyt badeforhæng. Lige nu har vi et fra Jysk, som jeg er knap så begejstret for og så må jeg nok bare erkende, at jeg er blevet forelsket i Ferm Livings Trace bruseforhæng. Grunden til, at jeg endnu ikke har købt det er egentlig fordi vi har en åndssvag badeløsning, der kræver to forhæng og jeg må ærlig indrømme at Casper ikke helt er med på idéen om badeforhæng skal være en 1.000 kroners løsning. Med en fornyelse af badeværelset følger også nye, lækre håndklæder med. Jeg har et godt øje til By Nords RIG håndklæder og så ville en ny vasketøjspose da heller ikke være nogen luksus. Igen er jeg pjattet med Trace designet fra Ferm Living. Et badeværelse synes jeg skal være velduftende og behageligt at komme ind på, derfor er duften af sæben også ganske essentiel. Jeg er helt vild med udtrykket og ikke mindst duften af Karmameju Easy Hans Wash 01. Sidst men ikke mindst drømmer jeg om noget ganske utraditionelt, nemlig Hammershøi opbevaringsglas fra Kähler til al verdens småting. Jeg kunne virkelig godt forestille mig, at have disse glas stående på vores rå stolreol, side om side med grønne planter.
Jeg glæder mig virkelig til at vise jer, hvor vores badeværelsesprojekt lander. Jeg har ikke tidligere ville vise jer noget fra rummet, fordi det simpelthen bare ikke er min smag. Så uanset hvad er jeg helt sikker på én ting: Det kan kun blive bedre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegant påske med danske designs