Spar 20% på lækkert design hele weekenden

Elegant påske med danske designs

dsc08292
Hej venner ♥
Har i nydt den fantastiske solskinsweekend? Det kan i tro jeg har. Jeg bliver så glad og inspireret af det fantastiske vejr. Alting virker mere overskueligt og der opstår en naturlig lyst til at lave al verdens ting. Jeg har holdt forlænget weekend med Casper og hundene, hvilket jeg trængte til. Nu er energien vendt tilbage og jeg er klar til en ny arbejdsuge, før jeg ser mig om er det søndag igen og vi går ind i påskeugen. For mig er påsken hyggelig – den har altid været symbolet på at foråret virkelig får fat og sommeren er på vej. Det er et vidunderligt vendepunkt på året der giver anledning til grillmad, friske blomster i haven og lange gåture i solskin uden jakke på. Den her tid på året er så skøn!
I ved jeg elsker at pynte og benytter enhver mulighed for at gøre lidt ekstra, for at skabe hygge herhjemme. Jeg er glad for at bruge min matte, sorte Kubus Bowl. I december brugte jeg By Lassens elegante designs sådan her. Derfor tænkte jeg også, at det kunne være hyggeligt med en lille forårs- og påskeinspireret dekoration.
dsc08371
dsc08348 dsc08347
Jeg er helt vild med de store, synlige blomsterløg og de små gule blomster. Sammen med de elegante påskeæg fra Felius Design stråler de om kap og minder os på fineste vis om forårets skønhed. Det bliver næsten helt poetisk, men hvor er det dog dejligt. Jeg har i hvert fald fået mange gode idéer til årets påskebord og glæder mig til, at jeg skal dekorere et skønt bord der indbyder til mange timeres sjov og hygge over frokosten. Jeg ved udmærket godt, at det ikke er den dybe tallerken jeg har opfundet her. Men ind i mellem handler det altså bare om, at få det bedste ud af hvad man har i huset. Det er så nemt og lige til at skabe en dekoration, at alle kan være med – så jeg kan kun anbefale jer at gå i gang. dsc08337 dsc08336 dsc08329 dsc08325 dsc08309 dsc08308 dsc08304
Jeg er vild med de klassiske danske designs fra By Lassen og Kay Bojesen, men endnu mere vild med måden de kan styles med nye og moderne designs fra Felius. Det giver et spændende tvist og virker så hyggeligt. Samspillet er nordisk og enkelt, præcis som jeg elsker det. Jeg håber i blev inspireret til en skøn påskedekoration ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på lækkert design hele weekenden