Feminin nyhed fra Daniel Wellington + en rabatkode

Spar 20% på lækkert design hele weekenden

skaermbillede-2017-03-31-kl-15-54-07Det vrimler med rabatter disse dage – sådan er det næsten alt når man får løn, det er det i hvert fald blevet. Men nogle tilbud er altså bare langt bedre end andre. På trods af tilbud og kampagner, så foretrækker jeg stadig at handle så få steder som mulig. Jeg har fire-fem webshops hvor jeg handler interiør gang på gang, hvor jeg vender tilbage flere gange om året. Et af de steder er Sternshop. En webshop jeg stiftede bekendtskab med tilbage i 2014 og siden har været trofast kunde hos. Jeg elsker deres sortiment, servicen og ja – bare alt. Derfor vil jeg selvfølgelig tippe jer om netop deres kampagne.
Hele weekenden kan du spare 20% på ALT hos www.sternshop.dk med rabatkoden “shopamok”
Lad dig inspirere af de mange skønne forårsnyheder og klassiske designs fra de mest anerkendte og lækre brands.

Rigtig god fornøjelse og god weekend ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminin nyhed fra Daniel Wellington + en rabatkode