En blød nyhed til sofaen og små forårsfornemmelser

Forårsrabat hos Danmarks skønneste isenkræmmer – Spar 20 % på alt

Solen skinner, der er forår i luften, blomsterne springer ud og alle er i godt humør. Det er kendetegnet disse dage uanset hvor end man kigger hen. Jeg går i hvert fald rundt med et stort smil på læben og nyder det varmere vejr, fuglenes sang og duften af nyslået græs. Det lyder helt idyllisk – men sådan føles det altså også!

Danmarks skønneste isenkræmmer og min trofaste samarbejdspartner, Hans Iversen & Søn i Tønder, fejrer forårets kommen med 20 % rabat på alt i hele butikken og alt på webshoppen. Rabatten fratrækkes automatisk når en vare lægges i kurven, dog gælder det ikke i forvejen nedsatte varer. Men der er masser af penge at spare på Royal Copenhagen, nyhederne fra både Kähler og Kay Bojesen, Menu, Lyngby Porcelæn, Stelton, Architectmade og mange, mange flere lækre brands.
skaermbillede-2017-03-28-kl-19-32-24
Rabatten gælder til og med fredag den 31. marts ♥ God shoppingfornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blød nyhed til sofaen og små forårsfornemmelser