Pynt til påske med stilrene og moderne ophæng

En blød nyhed til sofaen og små forårsfornemmelser

Er det ikke bare fantastisk som foråret pibler frem alle vegne? Jeg elsker det! Jeg nyder synet af hver eneste lille forårsblomst og knopper på træerne. Jeg sætter pris på samtlige af solens stråler og ikke at fryse på gåturene med de små. Jeg synes denne tid på året er så fantastisk og jeg kan kun smile. Derfor har jeg selvfølgelig også friske forårsgrene i alle vaser, der er dekoreret med påskepynt fra Felius Design, som jeg tippede om i forrige indlæg.
I takt med dagene bliver lysere og længere, bliver jeg også altid mere fristet til at forny mig herhjemme og shoppe. Jeg synes egentlig ikke det er fordi vi som sådan mangler noget, men det er bare altid så rart med lidt nyt. Ligesom garderoben trænger til et lettere og lysere forårstouch ovenpå de kolde vintermåneder, så trænger boligen også til det. For mig er det i hvert fald en god grund til at skifte lidt ud herhjemme. dsc08194
Jeg er altid på jagt efter nye, lækre kvalitetspuder til vores sofa. Det er ikke fordi vi mangler puder, i hvert fald ikke lige ved første øjekast. Men med to hunde, der mener de i hvert fald har patent på tre-fire stykker per snude, er det altså begrænset hvor mange der er tilbage til Casper og jeg sådan en hyggeaften med film og popcorn.
Vi har puder for at de skal bruges og sofaen skal være behagelig at ligge i. Derfor går jeg ret højt op i form, materialer og facon – de skal virkelig kunne tåle at blive brugt. Samtidig synes jeg udseendet er vigtigt. Vi har en skøn sammensætning af grå nuancer, der til tider bliver piftet op med blå eller mint, alt efter hvad jeg lige synes. Nogen vil måske tænke det er kedeligt kun med grå, men jeg synes faktisk det giver et helt unikt look at kombinere former og materialer fra forskellige brands. Det giver en lækker friskhed og kant, uden at virke rodet og kaotisk.
Det jeg egentlig vil vise jer, er en pude jeg har ønsket mig lige siden jeg så den første gang. Jeg har nemlig været forbi Designme, hvor jeg endelig – men velovervejet fik klikket den lysegrå aflange Line pude fra Normann Copenhagen hjem.
dsc08206
Jeg er og bliver bare vild med Normann i det hele taget. Deres designs er tidløse og alligevel virkelig moderne, og det er jeg helt pjattet med. Det gør sig også gældende for Line puderne. Designet er enkelt, elegant og tone-i-tone med striber i forskellige bredder. Puden jeg valgte er allerede blevet en favorit i sofaen hos os, både på grund af den bløde kvalitet, formen er fast og hverken for blød eller hård, den gode aflange form og selvfølgelig på grund af dens lækre look. Den adskiller sig fra alle andre puder vi har og jeg er fristet til at investere i endnu flere Normann puder.
Jeg har længe været fristet til at købe den lysegrå Edge pude og jeg er næsten 100 % sikker på, at det bliver den næste. Med mindre jeg skal have fat i den mørke og mere kvadratiske Line pude. For den er altså også virkelig flot!
dsc08205dsc08197
Jeg synes de grå nuancer er fantastiske med den kongeblå farve, der er en kæmpe trend lige nu. Det kølige og elegante udtryk fungerer bare her hos os og jeg bliver på ingen måde træt af det. Jeg synes det er vigtigt at sammensætte småinteriør og møbler så de understøtter og bringer det allerbedste frem i hinanden. Når de rette farver og materialer placeres side om side, fremhæver det de fineste detaljer i hinanden. Det skaber harmoni og en særlig ro. Jeg elsker den moderne Line pude ved siden af den hyggelige pude i chunky strik. Jeg er vild med det klare blå glas, der fremhæves af den hvide bordplade, mørke sofa og grå puder. Bordet er i øvrigt også fra Normann – det hedder Tablo og er den store model. Det er præcis som puden også købt hos Designme, hvor jeg er ret glad for at handle og selvom vi har haft det i mere end et år, så er jeg stadig lige så glad for det som jeg var i starten ♥dsc08189

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt til påske med stilrene og moderne ophæng