Skandinavisk: Et velduftende hjem

Nyd dagen – Den kommer ikke tilbage

17353644_1180923638685360_4092918149447638443_nNu er det en uge siden, at jeg fortalte jer om min – eller vores – nye hverdag.
Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er så glad for alle jeres søde beskeder og positive respons. Nu er ugen omme og en ny venter forude. På trods af vi ingen børn har, så er det vigtigt for mig med planer og faste rammer i en travl hverdag. Jeg ved, hvornår min angst bliver provokeret, hvad der stresser og giver mig dårlig samvittighed. Derfor skal disse scenarier jo helst undgås og jeg synes ærligt talt, at det går ganske godt. Der er nogle helt nødvendige ting der skal klares i løbet af dagen, ud over arbejde. Hundene skal luftes tre gange, huset skal holdes i orden, mens der også skal være plads til bloggen og træning. Derfor er det vigtigt med god mad hver dag. Herhjemme fungerer det super godt, at vi laver en fast plan for hele ugen. En plan der gerne må ændres på, dagene kan byttes om, retterne kan ændres hvis hovedingredienserne forbliver de samme, eller en dag kan springes over, hvis vi bliver inviteret på mad.
Vi er blevet enormt glade for Livinks nye ugeplan, der hænger på væggen i køkkenet. Planen leveres i en flot ramme og der medfølger pen – du skriver derfor bare på glasset og når ugen er omme kan teksten let fjernes med en fugtig klud, så er ugeplanen klar til at blive fyldt ud på ny, med nye retter.

Med en fast madplan behøver vi ikke handle mere end en-to gange i ugen, vi ved hvad vi skal gå efter og kan derfor spare super mange penge, der i stedet kan bruges på noget andet og mere interessant. Ugeplanen fra Livink er en dekorativ måde at holde styr på planer, mad og aftaler. De søde ord i toppen er så sigende og er en vidunderlig lille reminder i hverdagen om at en mandag kan og bør være lige så dejlig som ugens øvrige dage. Vi skal nemlig være taknemmelig for hver evig eneste dag. Uanset hvor gerne vi ville det, så kommer dagene jo altså ikke igen ♥

8294-92e6251ad1c14eb09890030c4063d40e

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Skandinavisk: Et velduftende hjem