Beautiful World: Spar 20%

Forny din bolig med skønne messing detaljer fra Ellos og spar 20%

Trenden med gyldne messing detaljer fortsætter og jeg må ærligt indrømme, at jeg også selv er hooked på den eksklusive, varme glød. Jeg har altid været vild med kølige nuancer og har eksempelvis altid gået med sølv smykker. Men jo mere messing og guld jeg ser, ja jo mere vild bliver jeg med det. Jeg har selv købt klassiske designs i messing fra både Tom Dixons og By Lassen, men jeg er slet ikke færdig med de gyldne touch. Hver eneste dag er jeg på udkig efter nye møbler og små interiør, der kan give boligen kant og som stadig matcher den enkle, nordiske indretning. For mig handler det om at udvælge nogle skæve designs, der får en til at stoppe op og undre sig.
Jeg har i dette indlæg haft fokus på at finde nogle skønne styles i messing look, og jeg har fundet en masse unikt hos Ellos, som man ikke ser på al verdens Instagram profiler. I hvert fald ikke endnu.

Til og med den 16. marts 2016 kan du spare 20% på bolig hos Ellos med koden 355431 – Koden giver dig rabat på hele din ordre men gælder ikke tilbud, i forvejen nedsatte varer og produkter fra Odd Molly Home.
Jeg synes der er noget cool og funktionelt over et rullebord. Vi har selv Normanns populære Block Table i lys grå, men det her lækre rullebord i messing kan altså noget helt særligt. De små hjul og slanke hylder er super elegant og jeg ville personligt elske det på badeværelset. Der er noget smukt over gyldne metaller og hvide badeværelsesklinker. Jeg har derfor også fundet en anderledes messing hylde med bløde hjørner og feminine glashylder. Indret den for eksempel med en lækker flydende sæbe, et velduftende lys og vigtigst af alt, et skønt sæt håndklæder. Jeg er vild med disse – dem skal vi have!
Lad os rykke fra badeværelset og videre til stuen. Her har jeg fundet fire lækre designs. Det smukke runde sofabord med glas plader og flotte messing detaljer ville jeg elske! Desværre er det nok en ret urealistisk drøm med to små, våde hundesnuder og otte beskidte poter, der har tendens til at være over alt. Bordet er perfekt i det nordiske hjem. Der findes selvfølgelig også billigere og lettere måder at indrette med messing. Jeg kan gode lide de smukke plakater med gyldne bogstaver og tal på en ensfarvet baggrund. Plakater er lette at skifte, kan let flyttes fra rum til rum og giver masser af liv.
Den sidste mulighed er at indrette med lamper. Okay, de af jer som har læst med længe – i ved, hvor stor en svaghed jeg har for lamper. Jeg kan slet ikke få nok! Der er noget inspirerende og dragende over lyset. Det oplyste design der giver sjæl i hvert eneste rum. Jeg er både til enkle, klassiske designs – men også til anderledes lamper med et cool design. Derfor har jeg udvalgt denne flotte bordlampe i messing, med en stor rund glasskærm. Men min absolutte favorit er den fantastiske pendel med rund åbning i glasgloben. Der er mulighed for at give lampen et helt personligt udtryk. Vælg selv hvilken type pære du er til og hvad den skal belyse inde i globen. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Den her lampe er uden tvivl en af de smukkeste jeg nogensinde har set!


Indlægget indeholde affiliate links
  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Beautiful World: Spar 20%