2017s store hit: Pottestandere

Små forårsfornemmelser

dsc07888dsc07885Det pibler frem med små skønne tegn på at vinteren er forbi og foråret titter frem under buskene i haven. Jo mere solen skinner, jo bedre bliver mit humør. Sådan har det altid været. Det giver ligesom et ekstra overskud i hverdagen og gør gåturene med hundene en anelse sjovere. Foråret er også den eneste tid på året, hvor jeg rent faktisk bruger mine mange små vaser herhjemme. Resten af tiden står de egentlig bare til pynt på hylder og reoler, men se lige hvor fint det ser ud. Vintergækker og Kählers blanke vaser er en ufattelig fin kombination, som jeg den næste tid vil nyde herhjemme. Der er nu bare noget charmerende over de små miniature Omaggio og Hammershøi vaser, der står enormt fint og feminint med de små, spinkle blomster. Jeg elsker den tid vi går i møde, de første timer på terrassen, duften af frisk vasketøj og stuen der bliver badet i solskin. Jeg glæder mig til at spise asparges og til at grille. Der er så mange små ting, der kan gøre hverdagen sødere og jeg tror bare det handler om at nyde dem og nuet vi befinder os i. På den måde bliver dagene nemmere og tiden flyver afsted. Før jeg får set mig om lander Kählers nye forårskollektion i butikkerne og det ser jeg altså frem til. I januar skrev jeg et indlæg om mit første indtryk af de nye designs, det kan du læse lige her.
Er der noget specielt du glæder dig til ved foråret?
dsc07918 dsc07914

   

2 kommentarer

 • Karina

  Glæder mig til at havedørene igen kan stå vidt åbne og ude flyder endnu mere sammen med inde igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Kære Karina,
   Jeg glæder mig også! Glæder mig til at indtage terrassen med plaid og lanterne fra Skargaarden en lun forårsaften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

2017s store hit: Pottestandere