Selvforkælelse, motivation og en Instagram konkurrence

2017s store hit: Pottestandere

Vi kommer bare ikke uden om dem. De er her, der og alle vegne! Jeg snakker selvfølgelig om pottestandere og det skal vi også gøre i dette indlæg. Det er og bliver super moderne at indrette med store, grønne planter.
Homehappy - Pottestandere Ferm Living og Menu
Jeg har nogle personlige favoritter i pottestander-kategorien (hvilket ord, på sådan en almindelig onsdag). Den første er Ferm Livings Plant Box, som jeg ville løbe ud at investere i, hvis vi havde plads til den. Eftersom vi bor på 89 kvadratmeter er pladsen lettere begrænset, er en stor pottestander er måske ikke lige skabt til vores hus. Jeg synes bare der er noget feminint og elegant over de slanke ben og den aflange kasse, til at plante i. Men det kan være jeg i stedet måske finde et mindre alternativ. For eksempel kunne jeg købe mig en af de populære Hexagon potter med tilhørende stander, den kunne jeg i hvert fald nemmere finde plads til. Ellers kunne jeg godt være tilbøjelig til at vælge Menus Wire Pot og Wire Base der har lækre, bløde former og både fås i sort og hvid. Jeg har faktisk længe ville have sådan en plantestand, men jeg har bare ikke verdens grønneste fingre. Oftest går det jeg planter ud. Men jeg kan holde liv i Monstrea’er og så må jeg jo bare holde mig til dem. Går det galt med planterne, så er jeg heldigvis også helt vild med at basens mange funktioner, der også kan bruges som både sidebord med marmor plade og som olielampe med Menus Wire Disc. Sådan en ønsker jeg mig på terrassen!
Homehappy - Pottestandere fra IDÉmøbler
Tre andre fine bud på pottestande er fra IDÉmøblers forårs kollektion. Kollektionen indeholder nogle skønne standere til rimelige priser. For eksempel den aflange sorte Toza, der sagtens kan bruges både ude og inde. Den kan lidt det samme som Ferm Livings Plant Box – så den må jeg nok også se bort fra, i hvert fald til indendørs brug. En anden stor trendfarve lige nu er Terracotta, der betyder brændt jord. Farven er virkelig sprød sammen med den nordiske minimalisme og rene hvide linjer. Farven er modig og virkelig skøn. En stnder i denne stil kunne være Louisa skjuleren med stativ eller  er du som mig mere til det rå, urbane-tvist, så kunne de simple Pedra krukker der passer til det elegante Jaylin stativ være virkelig flotte. De passer ind i den grå-indretning og giver et lækkert concrete-touch, der bløder de rene og fine linjer. En ting er sikkert, skal du være med på moden i 2017 – så har du brug for en potteskjuler med ben.


Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Selvforkælelse, motivation og en Instagram konkurrence