Hvorfor er det så svært at ændre sine dårlige vaner?

Selvforkælelse, motivation og en Instagram konkurrence

Hej venner
Det er efterhånden længe siden jeg har købt noget der bare var til mig. Jeg ender oftest med at prioritere vaser, porcelæn, lamper og møbler frem for noget jeg selv kan bruge. Det er af en eller anden grund både lettere og sjovere at klikke boliginteriør hjem online eller bære en pose hjem fra Bahne, tingene passer altid perfekt ind, ligesom jeg på forhånd havde forestillet mig det. Sådan er det altså bare sjældent med tøj og derfor synes jeg af og til det kan være lidt demotiverende. Tilgengæld synes jeg der noget rigtig fedt over ure og smykker. Og det er netop det, vi skal snakke lidt om. Jeg har nemlig endnu engang ladet mig friste af et smukt ur, som jeg efter nogen tids overvejelse bare måtte eje.
Jeg ser faktisk nogle klare ligheder i selve købssituationen når det kommer til ure/smykker og eksempelvis lamper og anden interiør. Ofte er det ting man længe har kigget på og ønsket sig. Beslutningen vil ofte være velovervejet og du ved nøje hvad du er på jagt efter. Personligt laver jeg altid ønskelister løbende hen over året der kan bruges til jul og fødselsdag, men også for at motivere mig selv. Går det godt eller præsterer jeg noget særligt, så synes jeg det er fedt en sjælden gang i mellem at opfylde et af disse ønsker.

Ligesom jeg i min nordiske indretning er vild med det enkle, rene look uden for megen larm, gør det samme sig gældende for min personlige stil. Jeg er meget mærketro både når jeg indretter, køber sko eller udvælger mig et nyt ur. Jeg har en stor svaghed for GANT, som ene og alene er opstået på baggrund af deres smukke design og enkle, eksklusive linjer. For et par år siden gav jeg Casper et GANT ur i julegave og siden har jeg ønsket mig et selv. De ure jeg har, er fra Daniel Wellington og har læderrem – og nu har jeg altså for første gang nogensinde forelsket mig i ure med lænke. Det hele går ganske fint for tiden og jeg er stolt af mig selv, min udvikling og det sted jeg befinder mig i dag. Af den grund var tidspunktet det rette for at være lidt god mod mig selv – derfor sidder dette smukke ur nu omkring mit håndled.

homehappy-gant-park-hill16865203_1161402440637480_3252114474157906356_n
Mangler du motivation i hverdagen, så kan jeg virkelig anbefale dig at lave et moodboard. Det er noget vi har stor glæde af herhjemme og som jeg gerne vil dele med jer, hvis i ønsker det. Et moodboard er ønsker og drømme, der kun kan realiseres hvis man kæmper og inderligt ønsker det. Jeg er vild med idéen og det har altså resulteret i denne lille materielle glæde.

17021946_1161402457304145_6782194359534000642_nhomehappy-gant-muubs
Men…
Det er ingen rigtig glæde, hvis ikke vi kan dele den. På min Instagram profil vil Urfabrikken gerne forkæle én af jer med et Gant Park Hill dameur magen til mit til værdi af 1.490 kroner. Så drømmer du også om at forkæle dig selv eller hende du holder af, så ville jeg kigge forbi og deltage lige her.


Konkurrencens præmie er sponsoreret af www.urfabrikken.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det så svært at ændre sine dårlige vaner?