Navy er den nye sort

Vind 3.000 kroner til Moodings

Hej venner!
Jeg vil lige tippe jer om denne super lækre konkurrence, som Moodings kører netop nu. Er du vil med design, de nyeste og mest trendy mærker – så er det altså her du bør handle. Det gør jeg selv mindst en gang om måneden, for jeg kan slet ikke lade være og jeg synes altid, at der er noget jeg mangler. Her er altid de nyeste designs og klassiske musthaves fra populære brands.
skaermbillede-2017-02-25-kl-15-00-20
Kunne du godt bruge 3.000 kroner at shoppe for? Så kan du tilmelde dig Moodings’ inspirerende nyhedsbrev lige under dette billede. Indtast blot din mail, så deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner til at forny din bolig med. Vinderen trækkes den 31. marts 2017.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navy er den nye sort