Jeg kunne ikke modstå fristelsen

Navy er den nye sort

Et nyt år er også ensbetydende med nye trends, designs og farver. En af 2017s største trendfarver er marine blå, den der helt dybe og mørke navy. Faktisk tror jeg godt, at vi kan kalde farven for den nye sort. Farven er lige så enkel og eksklusiv som sort, men knap så hård i sit udtryk. Selv er jeg virkelig vild med navy både i min indretning og på mit tøj. Farven er flot og af en eller anden grund, så bliver jeg bare ikke træt af den som jeg gør af andre farver. Jeg bruger meget blå herhjemme, fordi jeg elsker det kølige udtryk. Farven er super lækker i den skandinaviske indretning går fantastisk med naturlige materialer som træ og uld. Samtidig med det, så går de blå farver også godt med metaller. Navy skifter udtryk alt efter hvilket metal den kombineres med. Sølv og navy giver et elegant, koldt look, mens messing og navy virker varmt og eksklusivt. Måske er det netop derfor jeg er så vild med farven.

Jeg har samlet en collage med lækre blå designs til boligen. En af de letteste måder at integrere den blå trend er med puder. Puder er en nem og forholdsvis billig måde at skifte looket i din bolig. Jeg er pjattet med Nomess’ stribede pude, HAYs pude i Pigeon Blue og AYTMs bløde velourpude. AYTM er faktisk et af de mærker, som jeg virkelig er vild med for tiden. Derfor har jeg også fundet plads til deres elegante steel bowl, glaslanternen til fyrfadslys og den fine glaskrukke med messinglåg. Siden jeg planlagde min 2016 julekalender har jeg været smaskforelsket i den smukke blå Jewel vase fra Louise Roe, men jeg må indrømme at jeg er i et dilemma, for hold nu op hvor er Menus nye Troll vaser fantastiske! Det kunne godt være, at det var den der i stedet skulle flytte ind herhjemme.
En anden nem måde at få stilen på, kunne være gennem en billedvæg. Det er både super trendy og samtidig virkelig personligt, da du kan kombinere og sammensætte dine udvalgte billeder helt unikt. Selv er jeg vild med Trine Holbaek Designs og vi har flere af hendes værker herhjemme, vi har faktisk alle de blå. Jeg har også været på jagt hos Desenio, hvor jeg fandt de tre navy/guld plakater Art Deco Four, Art Deco One og Wonderful World i guld – grunden til jeg har valgt denne plakat til collagen er, at den varme glød i guld er fantastisk kombineret med den kølige navy.


Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne ikke modstå fristelsen