Ny interiør kollektion fra Søstrene Grene

Skønne og velduftende produkter til vintertørre hænder

Hej venner!
Tilbage i november delte jeg et indlæg om lanceringen af et nyt dansk brand, nemlig Humdakin. Nu har jeg gennem de seneste måneder haft mulighed for at afprøve de skønne produkter, mærke dem på egen krop og gøre brug af dem i hverdagen. Jeg må indrømme, at jeg er positivt overrasket.
dsc06493Tilbage i 2014 arbejdede jeg i Matas og pludselig oplevede jeg allergiske reaktioner, som aldrig tidligere har plaget mig. Det resulterede i, at jeg måtte gennemgå et længere forløb på Gentofte sygehus for at blive udredt. Jeg er ikke den der super allergiske type, som ikke kan tåle noget som helst. Men der er bare nogle ting jeg helst skal undgå kontakt med. Derfor er jeg ret påpasselig med hvilke produkter jeg bruger og ikke mindst i hvilke mængder.

Derfor blev jeg så glad da min veninde i efteråret introducerede mig for Humdakin. Produkterne indeholder nemlig ingen farvestoffer eller parabener. Humdakin er ikke kun æstetiske produkter, men de kan rent faktisk også bruges i dagligdagen. Jeg er blevet helt pjattet med den skønne håndsæbe og -lotion med frisk duft af havtorn og kamille. Det skal ikke være en hemmelighed, at mine hænder bliver utrolig tørre i mit job og særligt på grund af kulden. Derfor er jeg helt afhængig af lækre produkter til at blødgøre mine hænder. Humdakins produkter er plejende og beskyttende. Den fugtgivende formel i lotionen trænger effektivt ind i huden. Den efterlader hænderne fugtede, men ikke fedtede.
dsc06496
Jeg kan kun anbefale de lækre produkter, hvis du ligesom mig, glæder sig over små luksuriøse glæder i hverdagen og gerne vil passe på dig selv med rene og naturlige produkter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ny interiør kollektion fra Søstrene Grene