Kähler: Mors dags vase

Ny interiør kollektion fra Søstrene Grene

Åh Anna og Clara, lige så vild som jeg er med danske design klassikere, ja lige så fristet bliver jeg gang på gang til at kombinere disse klassikere jeres spændende, nutidige og interessante interiør kollektioner.
Inspirationen for denne kollektion er fransk romantik der leder tankerne mod Paris smukke gader. Kollektionen er elegant, sofistikeret og ret fin, hvis jeg skal sige min mening. Jeg har selvfølgelig nogle favoritter, dog bliver det nok ikke ting der flytter herhjem da vi simpelthen ikke har plads.
homehappy-soestrenegrene-2017Jeg er helt vild med den flotte, store vægreol, den flotte træbakke og det stilrene rullebord. Tre moderne og minimalistiske designs, som jeg ville elske! Jeg er ikke så modig, at jeg tør kaste mig ud i kulørte stole, puf eller keramik. Men det er fordi jeg lider af lettere farveforskrækkelse. Der er ingen tvivl om, at de mange nye flotte designs, teksturer og pastelfarver kan kombineres til noget, der minder om et romantisk hotel i Paris.
Den nye interiør kollektion kan købes i Søstrene Grene fra den 2. marts 2017 – enkelte elementer kommer først i butikkerne senere i marts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler: Mors dags vase