Et design der står højt på min ønskeliste og sjælden rabat på en nyhed fra Louis Poulsen

Kähler: Mors dags vase

Kahler limited edition 2017Se nu her! Jeg hørte i januar, at der ventede endnu en nyhed fra Kähler og at denne skulle være en overraskelse. Jeg har gået og holdt øje med den såkaldte Mors dags vase og i dag opdagede jeg, at Bahne havde offentliggjort billeder af den ikoniske Omaggio vase med nye smukke striber og startede Pre-sale. Vasen har de smukkeste blommefarvede striber, der komplimenterer sommerensblomster fantastisk smukt.
Du kan forvente levering i uge 16 og vasen kommer til at koste 299,95,- Altså en super, super oplagt mors dags gave ? Som udgangspunkt bliver vasen en limited edition, præcis som jubilæumsvasen var det. Dog forlyder det, at vasen sættes i produktion, hvis farven bliver en succes. Men kigger du på vasen og tænker den er et musthave for dig, så gør du nok klogt i at forudbestille den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et design der står højt på min ønskeliste og sjælden rabat på en nyhed fra Louis Poulsen