Smukke danske design klassikere

Et design der står højt på min ønskeliste og sjælden rabat på en nyhed fra Louis Poulsen

Hej søde venner!
I ved det – jeg elsker dansk design og jeg elsker lamper. Jeg ville lyve hvis jeg forsøgte at bilde jer noget andet ind, for sådan er det nu engang bare. Nogen har en samlermani for sneakers, andre for Royal Copenhagen og jeg – ja jeg er bare vild med lamper og Kähler, men det er en anden snak.

Når jeg skal finde inspiration til ønskesedler eller blot til min drømmeønskeliste, så klikker jeg altid forbi Lampemesteren og nu har de fået en kundeklub, der sender super inspirerende mails i ny og næ. Her er altid lækre billeder, blogindlæg, inspiration fra deres kunder, eksklusive tilbud/kampagner eller tips om de nyeste trends. Jeg læser fast med og faktisk har jeg også været så heldig, at få vist et af mine billeder i en nyhedsmail.

Men nu til de rigtig lækre ved det her indlæg. Måske har du allered set den nye Mini Panthella florere på de sociale medier eller i Louis Poulsens landsdækkende TV reklame? Jeg er i hvert fald fuldstændig forelsket i den smukke lille bordlampe. Panthella lampen har en særlig betydning for mig, som skrevet i mit seneste indlæg har jeg en stander- samt en almindelig stor bordlampe der er mange, mange år gamle. Det er to lamper jeg har fået af min far og som jeg aldrig vil give afkald på. Nu er Louis Poulsen ikke kendt for billige lamper og derfor står denne Mini Panthella også på min drømmeønskeliste for nu.

Pointen er, at Louis Poulsen nærmest ALDRIG har tilbud på deres smukke lamper – men til medlemmerne af Lampemesterens kundeklub kan du lige nu spare 12% på den smukke Mini Panthella. Den koster altså mindre en 2.500 kroner! Tilmeld dig kundeklubben lige her og køb din Mini Panthella med rabatkoden LMPM12 til og med den 28. februar 2017. Hvilken farve er din favorit? 

 

2 kommentarer

 • Martin Binau

  Hejsa
  Vil lige høre hvor den smarte serveringsvogn med mini Panthellaen på er fra.
  Mvh
  Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Martin,

   Jeg må være dig svar skyldig. Billederne er &Traditions miljøbilleder, desværre ikke mine.
   Men super lækker kan vi godt blive enig om den er! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke danske design klassikere