Giv din indretning et sjovt tvist

Smukke danske design klassikere

Jeg har brugt weekenden på at fotografere nogle af mine absolutte favoritter herhjemme. Jeg har virkelig mange fine ting og jeg er glad for det hele, både masseproducerede designs og unikke, personlige elementer. Herhjemme finder du både klassikere, styles fra nye designere og ting, der udstråler: Her bor vi.
Jeg har selvfølgelig nogle favoritter indenfor alle genre. Jeg har udvalgt tre designs, som jeg har ønsket mig længe og som betyder noget særligt for mig. Også selvom de findes i rigtig, rigtig mange hjem efterhånden. Jeg er vild med Verner Panton og det skyldes, at jeg er vokset op med Panthella lamper og da vi flyttede i 2014 forærede min elskede far mig bord- og en gulvlampen. Jeg er så glad for de to og det har resulteret i, at vi har investeret i fire VP1 lamper fra &Tradition i at hvid. De hænger henholdsvis over vores spise- og køkkenbord. Jeg er virkelig glad for dem og er sikker på, at de også om 25 år vil have en særlig plads i vores hjem.
Homehappy_AndtraditionVP1Homehappy_Kaybojesen1Jeg er vild med træ i indretningen. Jeg synes Kay Bojesens charmerende trædyr er blandt mine favoritter herhjemme. Jeg har fået elefanten, begge aber, terrieren, turtelduerne, kaninen og sangfuglen Alfred i gaver til enten jul eller fødselsdag. De fleste af mine faste samarbejdspartner og gode venner hos Hans Iversen & Søn i Tønder. Dyrene skaber liv og en hyggelig stemning over alt og præcis som med lamperne, så er jeg sikker på de vil følge mig for altid og forhåbentlig vil min samling blive ved med at vokse.

Et andet dansk brand, som laver tidløse og elegante designs er naturligvis By Lassen. Jeg har mig efterhånden også en flot samling, der slet ikke er færdig med at vokse endnu. En af de By Lassen designs, som jeg har ønsket mig virkelig længe og som jeg besluttede mig for at købe er den store Kubus 8. Jeg har den som i kan se i hvid, men jeg ville absolut ikke have noget imod at få fingrene i den splinter nye Nikkel udgave.Homehappy_Kubus8Det var tre lækre designs, som jeg glæder mig over herhjemme. Hvis i er vilde med dette indlæg, så lover jeg jer et nyt snarest! Jeg elsker at dele mine bedste tips og personlige favoritter med jer. Men jeg vil også godt høre, om du har noget derhjemme som du er særlig glad for?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv din indretning et sjovt tvist