Spar 25 % på alt hos to af mine favorit webshops

Giv din indretning et sjovt tvist

Kender i det, når det hele ligesom bliver for fint og seriøst? Ind i mellem kigger jeg mig om herhjemme og så opstår der en lyst og et behov for at skille mig ud. Jeg elsker, at man kan se hvem der bor her og hos os er vi fjollede. Jeg elsker smukke vaser og lysestager, men jeg elsker også de ting, der ikke står i alle Instagram-hjem.
Jeg leder derfor altid efter små elementer der kan minde om os. Typisk synes jeg faktisk de mest personlige køb sker i form at billeder/plakater og souvenirs fra diverse rejser. Men i dag sad jeg og kiggede efter inspiration og hos Profilart opdagede jeg Meyer Lavigne porcelæn.
Kiki-MeyerLavigne-HomehappyMeyer-Lavigne-Homehappy
Jeg tog mig selv i at smile over de finurlige urtepotteskjulere, der alle udstråler stor personlighed. Det jeg synes gør dem helt unikke er, at man kan plante akkurat hvad man selv har lyst til og skabe en smart frisure. Meyer Lavinges tanke bag de små individer er, at man bør være til stede i nuet og værdsætte livet nu og her. Smukke tanker! Man må gerne være unik og skille sig ud, det er dét der gør et hus til et hjem.

Jeg er helt vild med den søde lille hund, Kiki. Der er noget charmerende over de lange ører og mørke striber, der giver mig lyst til at bruge den i min indretning som et skævt tvist. Vi har jo vores små hunde herhjemme og derfor tænker jeg også, at netop denne urtepotteskjuler kunne være perfekt hos os.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Profilart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25 % på alt hos to af mine favorit webshops