Beautiful skin requires commitment

Beautiful shades of blue

DSC06802Jeg er og bliver kæmpe fan af kølige grå og blå toner. Jeg har det lidt svært ved for mange farver, men blå er et evigt go to i min verden. Jeg finder en særlig ro i det blå nuancer og jeg bliver aldrig træt af det kølige univers. Derfor har jeg opdateret vores hjem med lidt lækkert fra Moodings.
De nyeste fund til vores lækre træhylder i stuen er Moebe rammen i A4 størrelse. Måske er det mig der er bagud, men det er først nu, jeg kan se det lækre ved de flotte rammer med et mindre billede. Det giver et fedt og svævende udtryk, som man ikke får i en almindelig ramme. Selvom jeg har en masse smukke kunstprint fra Trine Holbaek Designs, så havde jeg faktisk ikke et eneste i A5 størrelse og derfor klikkede jeg Blue Water Moon hjem mens jeg var i gang. Jeg er vild med Trines måde at udtrykke sig på og de blå værker fanger min opmærksomhed gang på gang.
Sidst men ikke mindst, så måtte jeg endnu engang forbi mærket AYTM. Det er et forholdsvis nyt brand, som jeg faktisk har haft en kærlighed til lige siden opstarten. Jeg elsker spillet mellem kontraster og materialer. Jeg købte en lille blå/sort glaslanterne til fyrfadslys. Den er simpelthen noget af det fineste jeg har herhjemme og jeg vil bestemt ikke udelukke, at der vil komme mere AYTM på hylderne herhjemme i løbet af 2017. Den lille Moebe ramme og Nur Pipeline stagen er også købt hos Moodings sidste år. Behøver jeg sige, at jeg tit ender med at lægge noget i kurven når jeg kigger forbi deres webshop?
DSC06814DSC06819DSC06859

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful skin requires commitment