Life is a rollercoaster

Hvad vil du være når du bliver stor?

DSC06833Hej søde venner.
Som jeg jo fortalte jer i går, så bød weekenden for vores vedkommende på barnedåb. Eftersom vores niece skulle døbes og Casper skulle stå fadder, så følte vi, at vi skulle give hende noget ganske specielt. DSC06821DSC06840Jeg faldt over denne smukke bog Hvad vil du være når du bliver stor? 365 små og store spørgsmål til barnet. Bogen fra Filiokus har været utrolig populær i Norge og blev i efteråret oversat til dansk, hvor den siden har været efterspurgt og udsolgt rigtig mange steder. Jeg købte den lyserøde udgave af bogen hos Parcellet, hvor jeg jo arbejder – her kan du også få den blå og grå version.

Jeg faldt pladask for idéen om en spørgebog til børn, hvor man har mulighed for at samle barnets svar og guldkorn gemmen tre år. Hver side i bogen har dato samt et spørgsmål, herunder er der tre felter med plads til barnets svar og du vælger selv om felterne skal udfyldes tre år i træk – hver dag eller blot engang i mellem. Bogen giver anledning til snak og dybere samtaler mellem dig og dit barn. Du får en unik mulighed for at følge dit barns tanker og få talt om livets små og store spørgsmål, der måske fylder mere end man som forældre tror.
Der er plads til billeder, samlede guldkorn og små magiske øjeblikke i bogen. Brug den som jeres egen lille tidskapsel – den vil med garanti bringe masser af timers underholdning mens barnet er lille, og endnu flere timers grin senere i livet.
Meningen med denne bog er, at vi sammen med Lauras søde forældre kan sætte os ned før hendes konfirmation og snakke om “dengang hun var lille”.. Bogen er en ideel mulighed for at samle materiale til livets store øjeblikke, der skal foreviges med sange eller taler. Bogen indeholder spørgsmål i alle størrelser. Jeg tog et lille kig i den og har fotograferet et par sider til jer.
IMG_2206IMG_2204IMG_2203IMG_2201
Få svar på hvad det i dit barns tanker vil sige at være gammel. Hvem ser barnet som den stærkeste og hvem skal inviteres til næste fødselsdag? Spørg og få svar med inspiration fra denne lækre kvalitetsbog.
Jeg ville personligt ønske, at jeg havde sådan en bog fra min egen barndom og jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis jeg en dag får børn – så skal jeg have disse bøger til dem. Jeg håber, at min svoger og svigerinde får en masse skønne øjeblikke med bogen og så håber jeg selvfølgelig også, at jeg har inspireret jer til en anderledes og sjov dåbs- eller fødselsdagsgave til de små, eller blot som en gave til din egen familie.
Bogen er udsmykket med de fineste illustrationer i sarte pasteller. Bogen er farveopdelt efter årstiderne og der er et fint silkebånd, så du kan holde styr på, hvor langt i er kommet.

Bogen er uden tvivl en gave jeg kan anbefale og som jeg ikke vil tøve et sekund med at forære i gave en anden god gang ? Kender i bogen?
IMG_2198

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life is a rollercoaster