FIRST IMPRESSION: KÄHLER SS17

Fødselsdag, rabatkode og kæmpe konkurrence

pure_blue_1_2_pure_blue_1_2_STORT TILLYKKE MED DE 2 ÅR SKAL DE LYDE TIL TRINE HOLBAEK DESIGNS ?

Gennem de sidste to år har søde og dygtige Trine inspireret mig og lige så længe har hendes smukke kunstprints floreret i både vores stue, køkken, kontor og soveværelse. Trine er blevet min faste samarbejdspartner, hvilket jeg er utrolig stolt og beæret over. Jeg finder en særlig ro i Trines værker, og jeg keder mig aldrig ved synet af dem. To ting der er væsentlige for mig, når det drejer sig om kunst. Jeg kan altid finde små og førhen usete detaljer i de nordiske akvareller og det elsker jeg!
Trine Holbaek Designs fejrer sin 2 års fødselsdag med manér og det skal i selvfølgelig ikke snydes for at være en del af. Den første del af fødselsdagen foregår på Instagram, hvor du kan vinde et gavekort på (hold nu fast) 2.000 kroner. Deltag lige her.

Men Trine vil også forære noget til jer, i form af en personlig rabatkode der giver 22 % rabat på hele webshoppen. Koden er HOMEHAPPY og den gælder til og med søndag den 15. januar 2016.
15965878_1113532572091134_394240485191922696_nRigtig god shopping til jer alle ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST IMPRESSION: KÄHLER SS17