HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Back to basic

dsc06466Hej søde venner!
Her er jeg igen. Puha, det er mange dage siden jeg har siddet foran skærmen. Normalt plejer jeg at dele en masse detaljer omkring min jul med jer, vise mine gaver frem og skrive en masse rosenrøde ord om dagen. Men sandheden er bare, at min jul ikke blev som forventet. Jeg vil skrive et indlæg omkring det hele, der vil komme op nytårsaften og forhåbentlig kan jeg binde en sløjfe for 2016. Mine gaver, dem skal i også nok få at se. Dog tror jeg det bliver løbende og ikke ét indlæg med alle gaver.

En af de ting jeg elsker når julen er slut er, at pakke pynten væk og finde mine basisting frem igen og selvfølgelig tilføje mine gaver og finde en god plads til dem. Inden jul købte jeg en lille gave fra mig – til mig. Typisk finder jeg denne type gaver hos Moodings. Her findes alle de lækreste ting til boligindretning. Et nyt brand, som jeg synes er rigtig spændende er AYTM. Produkterne er elegante, sofistikerede og gennemtænkt ned til mindste detalje. Jeg har længe været lidt betaget af de smukke Globe vaser. Jeg var beskeden og købte den lille. Lige nu er den blevet pakket ud og placeret side om side med Kay Bojesen, Lyngby og By Lassen. Her står den rigtig fint og jeg glæder mig til at dekorere den.
dsc06462dsc06461dsc06449dsc06457dsc06445dsc06446dsc06450På mine rå IKEA-hylder findes der efterhånden en del items fra Moodings, som er blevet en af mine foretrukne webshops det seneste års tid. Jeg har mine City Lights fra Louise Roe og min lille samling af Lyngby vaser, på samme hylde som AYTM vasen. Jeg går og tænker lidt over hvad mit næste køb skal være og jeg må indrømme, at jeg allerede har et par elementer i tankerne. Blandt andet et HAY sofabord og en Ferm Living vasketøjskurv. Hvad drømmer du om for tiden? ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016