99 JULEGAVEIDÉER: 81-99

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Når julen er forbi, og et nyt år er på vej..
parcellet
Åh hvor er det et eller andet sted trist, at vi nu skal åbne årets allersidste låge i min julekalender. I aften er det allerede lille juleaften, en dag med traditioner, spænding og tid med familien. Jeg håber i har nydt årets julekalender, mindst lige så meget som jeg har nydt at glæde jer og lege julemand de seneste uger.

REKLAME / Dagens præmie er sponsoreret af Parcellet

Den sidste præmie i årets julekalender er sponsoreret af den skønneste baby/børnewebshop, nemlig min arbejdsgiver, Parcellet. Hos Parcellet finder du baby- og børnetøj, interiør og legetøj fra danske og internationale mærker, fremstillet i gode, bæredygtige materialer. Du er derfor garanteret varer af højeste kvalitet, samtidig med at økologi, respekt for miljøet og æstetik er i højsædet.

Jeg har selv fået æren af at udvælge præmien til min kalender og derfor gik jeg på opdagelse i det skønne sortiment fra Liewood. Præmien er et skønt gulvtæppe der måler 90 x 180 centimeter og vinderen vælger selv sin præmie blandt de fire styles. Naya Recycled Rug er fremstillet af 100% økologiske bomuldsrester fra andre Liewood produkter. Tæppet er blødt og har et smukt og enkelt udtryk. Det kan derfor både bruges i stuen, entréen, børneværelset eller i et af husets øvrige rum.
Vinderen vælger selv mellem Dumbo Grey, Grey/Creme, Sweet Rose eller Multi.
skaermbillede-2016-11-09-kl-14-43-01skaermbillede-2016-11-09-kl-14-44-06skaermbillede-2016-11-09-kl-14-42-16skaermbillede-2016-11-09-kl-14-42-41For at deltage skal du kigge forbi min Instagram-profil, @homehappydk, hvor du skal skrive juleordet, der i dag er JULEAFTEN under dagens billede og følge Parcellet.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 19:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer – denne låge vil dog kun være åben i 22 timer. Vinderen offentliggøres kort efter klokken 17:00 i morgen, på juleaften, under konkurrencebilledet på Instagram og vinderen modtager derefter en direkte besked fra mig. Hver dag kan du sikre en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, det er altså tilladt at forære sin gave væk eller bruge den som julegave. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, da jeg tager stor afstand fra svindel og alle skal kunne vinde.
Desuden er de små billeder på konkurrencebillederne sponsoreret af Framkalla App.

Følg gerne bloggens Facebook-side og/ på Bloglovin?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

99 JULEGAVEIDÉER: 81-99