HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

99 JULEGAVEIDÉER: 81-99

Hej venner!
Som lovet er her nu et indlæg med de sidste julegaveidéer. Denne gang giver jeg jer et eksklusivt indblik i mine personlige julegaveønsker. Denne gang laver jeg det lidt anderledes og blot som inspiration for jer og så i kan lære mig lidt bedre at kende. Derfor kommer der ingen lange beskrivelser eller forklaringer om hvorfor jeg netop synes disse 29 ting er gode gaveidéer. Jeg har markeret de enkle ønsker med tal og linket direkte til dem under billedet. Som det fremgår, ønsker jeg mig en god blanding af bolig og ting til mig selv.
skaermbillede-2016-12-22-kl-21-20-581. By Biehl: Beautiful World Halskæde: Sølv 2. By Lassen: Line lysestage
3. Kähler: Hammershøi bestik 4. Royal Copenhagen: Hvid Riflet tapasfad 5. Design Letters: Serveringsskål 6. Kähler: Hammershøi skåle 7. Design Letters: Viskestykke 8. HAY: Tray Coffee Table 9. Design Letters: Målebæger 10. MAC: Pro Beyond Twisted Mascara 11. Pernille Corydon: Ankerkæde: Guld 12. En lille Marc Jacobs pung i stil med denne 13. MAC: Studio Waterweight Foundation 14. MAC: Pro Longwear Pressed Powder 15. Christian Dior: J’adore 16. NARS: Laguna Bronzer 17. Rosendahl: Arne Jacobsen Bankers Watch 18. Georg Jensen: Daisy Øreringe 19. Urban Decay: Naked Skin Concealer

Hvad drømmer i om at finde under træet i år? ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016