HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Alle børn drømmer om ét af dem her!

Hej søde venner ?
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, for det her indlæg er næsten lidt for sjovt! Der er én ting, som alle børn med garanti har ønsket sig på ét eller andet tidspunkt i deres liv. Ja måske kunne jeg endda have skippet ordet børn i forrige sætning, for jeg sidder altså også her som voksen og kan kun sige jeg også har ønsket mig og drømt om netop denne ting. Og måske har du også det.

Hvem har ikke leget i kuglerummet på McDonalds, kastet med kulørte bolde i et legeland eller forsøgt at dykke ned og gemme sig, så man bare kan lege lidt længere? Kunne du forestille dig noget sjovere som barn, end at have haft dit eget kuglebassin, hvor du kunne lege alene og med dine venner hver dag og ligeså længe du overhovedet orkede? Jeg kan huske jeg elskede en butik her i Sønderborg, der havde en rutsjebane ned i deres underetage, hvor man endte i et boldbassin. Det var noget nær det bedste jeg vidste. Så pyt med tøjet..
Alle de drømme kan nu gå i opfyldelse for dit eget barn – tilmed i et knap så kulørt kaos, som disse baljer ellers kan være. Hos Mini Art Cph har de nemlig skabt dét perfekte element til leg: et boldbassin til dit eget hjem.
img_20160815_145946_d9419c3e-4081-41d9-afa0-bcf67a35c038_700x700skaermbillede-2016-12-13-kl-21-41-17

Bassinerne fås i to former, et rundt og et firkantet. Boldbassinet er lavet af lækkert Oeko-tex mærket bomuldsjersey og siderne er seks centimeter tykke, hvilket gør det behageligt for barnet at sidde i. Du vælger selv hvilken farve dit bassin skal være mellem de 12 flotte nuancer.
Men ikke nok med det, så medfølger der enten 2- eller 300 bolde på 7 centimeter i diameter med, og du vælger selv din farvekombination. Det behøver altså ikke være et kaos af kulørte bolde i din stue eller på børneværelset, men du kan tilpasse bassinet præcis så det passer ind i jeres bolig.

Boldbassinerne er fra Misioo og har en utrolig høj legeværdi, der styrker motorikken. Hele denne herlighed er CE-godkendt og opfylder alle tænkelige sikkerhedskrav. Altså kunne det ikke blive bedre!
Bemærk dog, at bassinerne er en forudbestilling da de skal tilpasses dine ønsker. Levering ligger derfor på 2-4 uger. Men hvad gør det, når det der venter er så fedt? ?
gra%cc%8a-bold-bolde-bassin-baby-pool-bassin-med-bolde-til-boern-baby-tumling-gaveide-barneda%cc%8ab-interioer-foedselsdag-leg-boernevaerelse-stue-venner-design-misioo-20gra%cc%8a-bold-bolde-bassin-baby-pool-bassin-med-bolde-til-boern-baby-tumling-gaveide-barneda%cc%8ab-interioer-foedselsdag-leg-boernevaerelse-stue-venner-design-misioo-23
Jeg kan ikke forestille mig nogen mere speciel og sej gave at give et barn. Eftersom jeg i år er blevet neriget med to smukke niecer og julen nærmer sig, har Mini Art Cph besluttet sig for, at ville forkæle en af mine søde følgere på Instagram med et rundt boldbassin med 200 bolde alt efter eget valg. Deltag lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016