HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Juleinspiration og en rabatkode

Hej søde venner ?
Jeg har endnu engang fået lov til at skrive et gæste-trendindlæg for Complet Living. Denne gang giver jeg mit bedste bud på smukt og moderne julepynt. Jeg er helt vild med Ferm Livings mange smukke designs og jeg synes absolut i skulle smutte ind forbi og læse med. Kom direkte til mit indlæg Finally it’s Christmas again.
15319069_1080507752060283_8216030024596513211_nMen…
Nu hvor i er forbi Complet Living, så synes jeg i skulle tage et kig på julegaverne også. Jeg har nemlig fået en unik rabatkode til jer, der giver 15 % på alt – dog ikke i forvejen nedsatte varer. Koden hedder homehappyjul og gælder til og med mandag den 5. december. Shop løs blandt Normann Copenhagen, Vipp, Ferm Living, Tom Dixon, Meraki og mange flere lækre mærker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016