HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Det er tid til at åbne endnu en kalenderlåge i min julekalender anno 2016 og se hvad der gemmer sig bag den.amustdkREKLAME / Dagens præmie er sponsoreret af Amust

Det er fredag og tid til julefrokoster. Derfor skal dagens præmie selvfølgelig stå på lækker selvforkælelse til julens kommende fester og nytåret, alternativt er dagens gave en perfekt gave til din datter, søster eller veninde. Jeg har valgt en af mine personlige favoritter fra Amust. Jeg elsker nemlig sko!

Dagens præmie er en super elegant stilet med spids snude – uden den er for spids. Smuk rem-detalje ned langs foden med lukning ved anklen og så er modellen selvfølgelig den klassiske sort, der passer til alle. Stiletten hedder Alma og har en værdi af 999 kroner.
skaermbillede-2016-10-27-kl-21-07-52skaermbillede-2016-10-27-kl-21-09-13
For at deltage skal du kigge forbi min Instagram-profil, @homehappydk, hvor du skal skrive juleordet, der i dag er JULEFROKOST – og skrive din størrelse under dagens billede og følge Amust.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 19:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Vinderen offentliggøres kort efter klokken 19:00 dagen efter under konkurrencebilledet på Instagram og vinderen modtager derefter en direkte besked fra mig. Hver dag kan du sikre en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, det er altså tilladt at forære sin gave væk eller bruge den som julegave. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, da jeg tager stor afstand fra svindel og alle skal kunne vinde.
Desuden er de små billeder på konkurrencebillederne sponsoreret af Framkalla App.

Følg gerne bloggens Facebook-side og/ på Bloglovin?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016