Årets mest personlige julegave

99 JULEGAVEIDÉER: 40-49

Hej venner ? Julen er gavernes fest, lige såvel som hjerternes fest. Det er dog ikke kun advents-, kalender- og julegaver der skal købes ind, men også værtindegaver til de mange fester og sammenkomster med familie og venner. Derfor har jeg samlet 10 gaveidéer der kan bruges til værten/værtinden eller en julegave til vedkommende, der har alt. Jeg har været på kig hos Blok18, hvor jeg har fundet 10 lækre idéer der kan gives til både manden, kvinden eller parret. Tit er det nemlig svært at finde noget, der kan bruges af begge parter, hvilket jeg personligt synes er ærgerligt – derfor dette indlæg.
skaermbillede-2016-11-29-kl-21-09-10Lad os starte med lakrids. Lakrids er og bliver bare lækkert, ikke nok med det er trendy – så er det altså også min ultimative favorit snack. En god værtsgave kunne være en gavepakke med lakrids til maden fra Lakrids by Johan Bülow. Vi bliver i samme bane, for en anden sød gaveidé kunne være en pakke med tre lakrids-julekugler. Da jeg kiggede på julekuglerne fik jeg en trang til at prøve de skønne bronzekugler med smag af saltkaramel og sød lakrids. Kombinationen lyder næsten for god til at være sand, hvis du spørg mig.
En rigtig god gaveidé kunne være et sæt smukke RCR krystalglas. Personligt er jeg vild med de elegante champagne/cocktailglas, som ville være perfekte at skåle i på nytårsaften. Glassene har en virkelig god pris og du kan troppe op til julens fester med to stk. for kun 150 kroner. Selv ville jeg elske sådan en værtindegave.
En anden sjov og anderledes værtsgave kunne være en flaske god gin eksempelvis. Herhjemme foretrækker vi gin, hvis vi skal have stærkere alkohol. Nytårsaften kunne være en perfekt anledning til at medbringe en flaske gin, som i sammen kan dele på årets sidste timer. Jeg har valgt denne Geranium gin, da den ligger til en glimrende pris og er utrolig elegant samtidig.
Den sjette gaveidé er lidt speciel. Taza Chokolade er unikt i Danmark og Blok18 er den eneste forhandler. Prøv blandt andet en lækker gavepakke med forskellige smagsvarianter og giv dine værter en sjov, anderledes og speciel smagsoplevelse fra Mexico.
Jeg har udvalgt en gaveidé der er lidt atypisk, men jeg faldt over de skønne og specielle sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, mens jeg klikkede rund på Blok18. Jeg ville elske at kombinere hindbærbrus, lime/mynte og rabarber. Sprøgsmålet er så bare, om jeg ville kunne nænne at drikke dem. De sidste idé går man vist aldrig helt fejl af. Summerbird er og bliver bare lækkert! Derfor kunne en fin lille Summerbird gaveæske være den perfekte værtsgave på jule- eller nytårsaften, som værterne kan nyde dagen derpå. Alternativt kunne du prøve de nye julevarianter af Summerbird mandler. Hos Blok18 finder du både den lækre Winter Edition med julekrydderier, nougat og appelsin, samt Ris A L’amande mandler med smag at nougat, kirsebær og vanilje.
Er du blevet inspireret, men synes alligevel der mangler den helt perfekte gave til din værtinde? Så fortvivl ikke, klik forbi Blok18 og se det store udvalg af lækkerier. Du kan med garanti finde noget helt unikt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Årets mest personlige julegave